You are not logged in.
To i ja się dopiszę
Chyba zbudziłem do życia ten wątek
Chyba zbudziłem do życia ten wątek
patrząc na wcześniejsze ficzery („zuo, mhrok, śmierć, zniszczenie, destrukcje, anihilacje, kredki") to chyba raczej machnąłeś jakiegoś zombie
PS. O mało kiedyś nie zszedłem ze śmiechu słysząć mojego kumpla mówiącego: „A ja jestem ochydnym nekromantą! LŁEEEHŁEEE!"
It's not the best thing when they call you a "member" you know…
eno, ja tez z polszy
Czy to może Ty miałeś kiedyś na kanale #ubuntu.pl nick zyga i poleciłeś mi naukę Pythona?
Ja też z Polski, pozdrawiam
arch(3) adj amused because you think you understand something better than other people ;P
Witam
Pozdrowienia z Chorwacje !
Witam,też jestem z Polski
Welcome 'I'm from Poland too
Grobowa cisza w wątku...
"... being a Linux user is sort of like living in a house inhabited by a large family of carpenters and architects. Every morning when you wake up, the house is a little different. Maybe there is a new turret, or some walls have moved. Or perhaps someone has temporarily removed the floor under your bed."
MSI Raider GE78HX 13VI-032PL
Sie musiałeś odezwać…
It's not the best thing when they call you a "member" you know…
W sumie to nie wiem dlaczego się tu jeszcze nigdy nie wpisałem...
Hi
Jak ja sie ciesze, ze sa tu Polacy, bo to ciagle latanie po niemieckich i angielskich forach powoduje u mnie powoli nerwice
Pozdrawiam serdecznie. Goska.
Root be or not be
+1
Do, or do not. There is no try. [Yoda]
Grobowa cisza, bo co tu właściwie pisać, jak mamy własne forum :roll:
A propos, Husio coś kiedyś pisał na forum www.arch-linux.pl, że ma zamiar stworzyć nowe od podstaw. Coś wyszło z tego planu?
"... being a Linux user is sort of like living in a house inhabited by a large family of carpenters and architects. Every morning when you wake up, the house is a little different. Maybe there is a new turret, or some walls have moved. Or perhaps someone has temporarily removed the floor under your bed."
MSI Raider GE78HX 13VI-032PL
Melduje się!
Co do nowego forum to tutaj można znaleźć tematy o tym: http://forum.arch-linux.pl/viewforum.php?id=1
Archlinux: x86_64, Gnome 2.26.*
I am registered Linux user number 485935 since september, 2007.
Czy ktoś wie co się stało z Polską stroną Archa?
Napisalem swojego pierwszego posta na tamtym forum i chwile potem siadla cala strona
Napisalem swojego pierwszego posta na tamtym forum i chwile potem siadla cala strona
Ja tam bym sie tym nie chwali. Strona ciagle lezy.
Witam ja także z Polski jestem
I trzeba obudzić ten wątek.
Last edited by SpeedVin (2009-05-16 06:29:00)
Shell Scripter | C/C++/Python/Java Coder | ZSH
Cześć,
Pozdrowienia z Opolskiego... od 3 dni na Archu, przedtem RH i Fedory.
Pozdrawiam,
Esail
obecny
Działa wam polskie forum/wiki? Wie ktoś, co się dzieje (czyżby długo wyczekiwany update)?
Działa wam polskie forum/wiki? Wie ktoś, co się dzieje (czyżby długo wyczekiwany update)?
Nie działa niestety. Od wczoraj się tam dobijam, a że jestem nowy w archu bardzo mi to nie w smak
pytałem wczoraj na IRCu o polskie forum i wiki Archa powiedziano mi ,że pradopodobnie już nie ruszy,gdyż jego założyciel bartekplus już się nie interesuje stroną i nie można sie z nim skontaktować,a moderatorzy nie mają haseł ,żeby cokolwiek po awarii naprawić...
pozostaje chyba założyć jakie tymczasowe forum w jakiejś darmowej domenie ...bo podobno na pomoc użytkownika bartekplus nie ma już co liczyć...