You are not logged in.

#1 2005-03-04 15:31:14

perbh
Member
From: Republic of Texas
Registered: 2005-03-04
Posts: 765

flac

I'm having flac-problems. For some unknown/obscure reason, at some point I have ended up with a newer flac than what's in the repo. I finally managed to remove my current one, but when I try pacman -S, it tells me that flac-1.1.1-2 is corrupted and there's just no way I can add it!

Any helpful hints?

Offline

#2 2005-03-04 16:04:14

T-Dawg
Forum Fellow
From: Wilmington, NC
Registered: 2005-01-29
Posts: 2,734

Offline

#3 2005-03-04 16:34:13

perbh
Member
From: Republic of Texas
Registered: 2005-03-04
Posts: 765

Re: flac

Thanks - that did it!! (pacman -U /var/cache/.../flac-1.1.1-2...)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB