You are not logged in.

#1 2010-11-19 17:53:38

lubiebudyn
Member
Registered: 2010-11-19
Posts: 4

Error: cannot open display: :0.0 [SOLVED]

Hi,

After my last reebot I've got some problem with Xorg. Everything goes ok, kdm starts, I can log in and...
On KDE I can't start any application(some parts of KDE doesn't start too(for example krunner)).
On fluxbox I can start only few apps(2-3). And when I try to start another one:

No protocol specified
Error: cannot open display: :0.0

Thanks for all advices.

Last edited by lubiebudyn (2010-11-19 19:24:35)

Offline

#2 2010-11-19 19:01:29

PrivateLooms
Member
Registered: 2010-11-19
Posts: 5

Re: Error: cannot open display: :0.0 [SOLVED]

Try either :

export DISPLAY=":0.0"

or

xhost +your-username

in the terminal, that is how I solved my problem.

P.S: if xhost +your-username doesn't work try

 xhost + 

Offline

#3 2010-11-19 19:13:56

lubiebudyn
Member
Registered: 2010-11-19
Posts: 4

Re: Error: cannot open display: :0.0 [SOLVED]

PrivateLooms wrote:

Try either :

export DISPLAY=":0.0"

or

xhost +your-username

in the terminal, that is how I solved my problem.

P.S: if xhost +your-username doesn't work try

 xhost + 

Unfortunately:

export DISPLAY=":0.0"

Doesn't change anything.

xhost ...

returns:

No protocol specified
xhost:  unable to open display ":0.0"

Last edited by lubiebudyn (2010-11-19 19:14:31)

Offline

#4 2010-11-19 19:14:26

schuay
Trusted User (TU)
From: Austria
Registered: 2008-08-19
Posts: 564

Re: Error: cannot open display: :0.0 [SOLVED]

Offline

#5 2010-11-19 19:24:20

lubiebudyn
Member
Registered: 2010-11-19
Posts: 4

Re: Error: cannot open display: :0.0 [SOLVED]

Thanks a lot!

I didn't suspect NetworkManager...

Offline

Board footer

Powered by FluxBB