You are not logged in.

#1 2011-07-19 08:07:17

galifrey
Member
Registered: 2011-07-19
Posts: 6

[SOLVED]Xorg -configure crash

Xorg: symbol lookup error: /usr/lib/xorg/modules/drivers/xgixp_drv.so: undefined symbol: LoaderReqSymLists

This is exactly what I get when I use Xorg -configure as root in an i686 computer with Intel 915GM/GMS/950GM VGA.

I tried to use the other ways, xorgcfg, xorgconfig, but nothing happens!!!!! just "-bash: xorgcfg/xorgconfig: command not found"

I reinstalled Xorg fully three times!! I'm completely lost, and I don't want to skip this... (if there's no way to do it, I'll just try to skip it, but I'd like to do it).

I've been searching for an answer, but none of them seems to work for me...

Sorry if this has been alredy answered, I looked it up, I promise.

Thanks for the answers! And, um... hello, I think I haven't even said "hi".

Last edited by galifrey (2011-07-19 08:54:46)

Offline

#2 2011-07-19 08:36:03

Gusar
Member
Registered: 2009-08-25
Posts: 3,562

Re: [SOLVED]Xorg -configure crash

Do not use X- configure or any other such utility. They're all outdated. You don't need an xorg.conf for intel graphics (and radeon graphics and nouveau graphics) anyway.

Offline

#3 2011-07-19 08:54:19

galifrey
Member
Registered: 2011-07-19
Posts: 6

Re: [SOLVED]Xorg -configure crash

Thanks! So... I don't need to do any of those things related with Xorg -configure?? Nice!! And thanks another time, wow!! You've been really fast!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB