You are not logged in.

#1 2013-04-29 15:16:46

lmello
Member
From: Brazil
Registered: 2012-11-06
Posts: 300

[SOLVED] How do I access 'Gnome Classic' in 3.8?

Many people talked about it, I've seen a bunch of screenshots but... here on Arch how do I access it?

Last edited by lmello (2013-04-29 16:29:20)


Fundamental Axiom of the Universe (aka Murphy's Law): Whatever can go wrong, will go wrong.
First Digital Deduction: Nothing obeys Murphy's Law so well as computers.
Second Digital Deduction: Everything go wrong at least once.
Third Digital Deduction: Things go wrong even when there's absolutely no possibility of anything go wrong.

Offline

#2 2013-04-29 15:45:50

Spider.007
Member
Registered: 2004-06-20
Posts: 1,156

Re: [SOLVED] How do I access 'Gnome Classic' in 3.8?

Install this package and choose classic-mode when logging in:

extra/gnome-shell-extensions 3.8.1-1
    Extensions for GNOME shell, including classic mode

Last edited by Spider.007 (2013-04-29 15:46:07)

Offline

#3 2013-04-29 16:28:54

lmello
Member
From: Brazil
Registered: 2012-11-06
Posts: 300

Re: [SOLVED] How do I access 'Gnome Classic' in 3.8?

Thanks!


Fundamental Axiom of the Universe (aka Murphy's Law): Whatever can go wrong, will go wrong.
First Digital Deduction: Nothing obeys Murphy's Law so well as computers.
Second Digital Deduction: Everything go wrong at least once.
Third Digital Deduction: Things go wrong even when there's absolutely no possibility of anything go wrong.

Offline

#4 2013-04-29 17:13:34

lucke
Member
From: Poland
Registered: 2004-11-30
Posts: 4,018

Re: [SOLVED] How do I access 'Gnome Classic' in 3.8?

You might be also interested in https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=162110

Offline

#5 2013-07-03 02:11:53

Marklar
Member
Registered: 2010-06-19
Posts: 36

Re: [SOLVED] How do I access 'Gnome Classic' in 3.8?

I found this post on a google search so I will extend the answer here. I like to start my gnome session from the command line via startx rather than a login manager, therefore your .xinitrc needs to look like this exec gnome-session --session=gnome-classic

Offline

#6 2013-07-03 14:46:09

felipe
Member
Registered: 2013-06-29
Posts: 59

Re: [SOLVED] How do I access 'Gnome Classic' in 3.8?

@lucke: that thing don't work in 3.8.3

Last edited by felipe (2013-07-03 14:49:39)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB