You are not logged in.

#1 2004-01-31 22:31:57

FX
Member
Registered: 2004-01-31
Posts: 19

Just Installed..........

Just installed Arch this morning and after some fighing with the X Config and my Toshiba P15-S409 laptop I got it some what going. Im running gnome right now and do have a couple of questions. ( For now wink  )  First one is how can I change my time? When I go to do it I get a "Failed to locate a program for configuring the date and time, perhaps one is not installed". So how do I fix that?

I'll be asking more later, plus doing alot of reading here too. So far I am enjoying this. I come from Mandrake/Redhat/Fedora/Debian.

FX


I'd be ripping my hair out if I had any.

Offline

#2 2004-01-31 23:49:49

sarah31
Member
From: Middle of Canada
Registered: 2002-08-20
Posts: 2,975
Website

Re: Just Installed..........

well if it is a matter of timezone difference then you can change your timezone in /etc/rc.conf. if it is not this problem then you may have to make a package for the program called time. look on freshmeat for that.


AKA uknowme

I am not your friend

Offline

#3 2004-02-01 02:50:33

red_over_blue
Member
Registered: 2003-07-19
Posts: 152

Re: Just Installed..........

You could always just set the time from the CLI:

[root@limbo john]# date -s 20:53
Sat Jan 31 20:53:00 CST 2004
[root@limbo john]#

Don't forget to post your PKGBUILD in your thread when you announce a new package in incoming.
see HERE for details

Offline

#4 2004-02-01 06:26:24

FX
Member
Registered: 2004-01-31
Posts: 19

Re: Just Installed..........

Thanks red over blue that fixed it.

Now next thing. I use the Linuxant Driverloader for my wireless. I have tried to install it but it needs the source. Did the source download and install when I installed the 2.6 kernel? If so how do I go about working this out.

Thanks ahead of time.

FX


I'd be ripping my hair out if I had any.

Offline

#5 2004-09-08 13:18:57

Moo-Crumpus
Member
From: Hessen / Germany
Registered: 2003-12-01
Posts: 1,443

Re: Just Installed..........

Have you solved your problem? SOme days ago, I installed linuxant driver loader using the tar.gz, without any problem.


Frumpus addict
[mu'.krum.pus], [frum.pus]

Offline

Board footer

Powered by FluxBB