You are not logged in.

#1 2020-06-09 22:35:25

ixi
Member
Registered: 2013-09-11
Posts: 9

Changed context menu behaviour in Qt 5.15

Previously you could press and hold the right mouse button, move it to an item, and then release it to activate the menu item under the mouse pointer. This no longer seems to work with Qt 5.15. Does anyone know if there is a way to get the old behaviour back?

Offline

#2 2020-06-14 04:48:06

jlindgren
Member
Registered: 2011-02-27
Posts: 236

Re: Changed context menu behaviour in Qt 5.15

I'm wondering this too. It seems to be any menu, not just context menus.

Offline

#3 2020-06-15 00:18:41

goeb
Member
Registered: 2015-06-03
Posts: 11

Re: Changed context menu behaviour in Qt 5.15

Seems to be a known bug, see e.g. https://bugreports.qt.io/projects/QTBUG … TBUG-84926 (there are more issues open for this). Guess we'll have to wait for an upstream fix.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB