You are not logged in.

#1 2020-12-07 15:32:33

bugandy
Member
Registered: 2020-01-01
Posts: 20

[SOLVED] Can't use forum trought waterfox

If I browser forum trought waterfox, everytime I click on a submit or preview button (new topic, save profile, ect...) I get this error:


Info

Bad HTTP_REFERER. You were referred to this page from an unauthorized source. If the problem persists please make sure that 'Base URL' is correctly set in Admin/Options and that you are visiting the forum by navigating to that URL. More information regarding the referrer check can be found in the FluxBB documentation.


Using falkon all works well.

Last edited by bugandy (2020-12-07 15:41:17)

Offline

#2 2020-12-07 15:35:41

GaKu999
Member
From: US/Eastern
Registered: 2020-06-21
Posts: 557

Re: [SOLVED] Can't use forum trought waterfox

They are nuking that header, that this forum requires.

Ask the devs how to disable the header "nuking", or do it yourself.
It should™ be something in about:config if it's based on firefox.
Could be `network.http.sendOriginHeader`


My reposSome snippets

Heisenberg might have been here.

Offline

#3 2020-12-07 15:41:01

bugandy
Member
Registered: 2020-01-01
Posts: 20

Re: [SOLVED] Can't use forum trought waterfox

Thank you. I think some extension or so changed that option for me. I didn't really think to try in a clean profile.

Now it's work.

Solved.

Offline

#4 2020-12-07 17:20:29

Lone_Wolf
Member
From: Netherlands, Europe
Registered: 2005-10-04
Posts: 8,785

Re: [SOLVED] Can't use forum trought waterfox

It's probably network.http.referer.trimmingPolicy or another listed at https://wiki.mozilla.org/Security/Referrer .


Disliking systemd intensely, but not satisfied with alternatives so focusing on taming systemd.
Automounting / udisks2 : unnnecessary, prefer mounting manually with pmount
Aur helpers : not needed
favourite command : # systemctl set-default multi-user.target

Offline

Board footer

Powered by FluxBB