You are not logged in.

#1 2021-11-24 19:40:49

andrejg82
Member
Registered: 2021-11-24
Posts: 4

hyper-v, xorg: No devices to configure. Configuration failed.

I installed arch linux on hyper-v VM.

I'm trying to setup xorg now.

If I run "Xorg :0 -configure" i get the following error

This is a pre-release version of the X server from The X.Org Foundation.
It is not supported in any way.
Bugs may be filed in the bugzilla at http://bugs.freedesktop.org/.
Select the "xorg" product for bugs you find in this release.
Before reporting bugs in pre-release versions please check the
latest version in the X.Org Foundation git repository.
See http://wiki.x.org/wiki/GitPage for git access instructions.

X.Org X Server 1.21.1.1
X Protocol Version 11, Revision 0
Current Operating System: Linux arch 5.15.2-arch1-1 #1 SMP PREEMPT Fri, 12 Nov 2021 19:22:10 +0000 x86_64
Kernel command line: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-linux root=UUID=11e174de-f129-4bba-a27c-696d9a8b9927 rw loglevel=3 quiet

Current version of pixman: 0.40.0
        Before reporting problems, check http://wiki.x.org
        to make sure that you have the latest version.
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
        (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
        (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Wed Nov 24 20:33:14 2021
List of video drivers:
        modesetting
        fbdev
        vesa
No devices to configure.  Configuration failed.
(EE) Server terminated with error (2). Closing log file.

Acording to wiki, this command should return my graphics card
lspci -v | grep -A1 -e VGA -e 3D

However i get no result.
Even just "lspci" returns no result.

I tried installing lshw - it lists my hardware but there is no display there.


According to https://wiki.archlinux.org/title/Hyper-V i should install xf86-video-fbdev - which I did - but it does not resolve the issue.


How can I get arch to recognize the display?

Offline

#2 2021-11-24 20:50:32

loqs
Member
Registered: 2014-03-06
Posts: 14,282

Re: hyper-v, xorg: No devices to configure. Configuration failed.

Is the hyperv_drm module loaded?  https://bugs.archlinux.org/task/72195

Offline

#3 2021-11-24 22:22:52

andrejg82
Member
Registered: 2021-11-24
Posts: 4

Re: hyper-v, xorg: No devices to configure. Configuration failed.

Hello,

if I did this it showed up:

[root@arch ~]# lsmod | grep hyper
hyperv_drm             28672  0
hyperv_keyboard        16384  0
hid_hyperv             16384  0
serio                  28672  4 hyperv_keyboard,serio_raw,atkbd
hv_vmbus              155648  7 hv_balloon,hv_utils,hv_netvsc,hid_hyperv,hv_storvsc,hyperv_keyboard,hyperv_drm

So i did:
modprobe -r hyperv_drm

and added it to blacklist file:

[root@arch ~]# cat /etc/modprobe.d/blacklist.conf
blacklist hyperv_drm

However i'm still getting the same error as before: No devices to configure.  Configuration failed.

Offline

#4 2021-11-24 22:36:43

loqs
Member
Registered: 2014-03-06
Posts: 14,282

Re: hyper-v, xorg: No devices to configure. Configuration failed.

Please remove hyperv_drm from the blacklist and ensure it is loaded.  Then run startx without any xorg.conf and post the contents of Xorg.log.

Offline

#5 2021-11-24 22:42:40

andrejg82
Member
Registered: 2021-11-24
Posts: 4

Re: hyper-v, xorg: No devices to configure. Configuration failed.

Its loaded again, i get this after running startx:

[root@arch ~]# cat /var/log/Xorg.0.log
[   112.429]
This is a pre-release version of the X server from The X.Org Foundation.
It is not supported in any way.
Bugs may be filed in the bugzilla at http://bugs.freedesktop.org/.
Select the "xorg" product for bugs you find in this release.
Before reporting bugs in pre-release versions please check the
latest version in the X.Org Foundation git repository.
See http://wiki.x.org/wiki/GitPage for git access instructions.
[   112.429]
X.Org X Server 1.21.1.1
X Protocol Version 11, Revision 0
[   112.430] Current Operating System: Linux arch 5.15.2-arch1-1 #1 SMP PREEMPT Fri, 12 Nov 2021 19:22:10 +0000 x86_64
[   112.430] Kernel command line: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-linux root=UUID=11e174de-f129-4bba-a27c-696d9a8b9927 rw loglevel=3 quiet
[   112.431]
[   112.433] Current version of pixman: 0.40.0
[   112.437]    Before reporting problems, check http://wiki.x.org
        to make sure that you have the latest version.
[   112.437] Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
        (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
        (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
[   112.439] (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Wed Nov 24 23:39:34 2021
[   112.439] (==) Using system config directory "/usr/share/X11/xorg.conf.d"
[   112.439] (==) No Layout section.  Using the first Screen section.
[   112.439] (==) No screen section available. Using defaults.
[   112.439] (**) |-->Screen "Default Screen Section" (0)
[   112.439] (**) |   |-->Monitor "<default monitor>"
[   112.439] (==) No monitor specified for screen "Default Screen Section".
        Using a default monitor configuration.
[   112.439] (==) Automatically adding devices
[   112.439] (==) Automatically enabling devices
[   112.439] (==) Automatically adding GPU devices
[   112.439] (==) Automatically binding GPU devices
[   112.439] (==) Max clients allowed: 256, resource mask: 0x1fffff
[   112.439] (WW) The directory "/usr/share/fonts/misc" does not exist.
[   112.439]    Entry deleted from font path.
[   112.440] (WW) The directory "/usr/share/fonts/TTF" does not exist.
[   112.440]    Entry deleted from font path.
[   112.440] (WW) The directory "/usr/share/fonts/OTF" does not exist.
[   112.440]    Entry deleted from font path.
[   112.440] (WW) The directory "/usr/share/fonts/Type1" does not exist.
[   112.440]    Entry deleted from font path.
[   112.440] (==) FontPath set to:
        /usr/share/fonts/100dpi,
        /usr/share/fonts/75dpi
[   112.440] (==) ModulePath set to "/usr/lib/xorg/modules"
[   112.440] (II) The server relies on udev to provide the list of input devices.
        If no devices become available, reconfigure udev or disable AutoAddDevices.
[   112.440] (II) Module ABI versions:
[   112.440]    X.Org ANSI C Emulation: 0.4
[   112.440]    X.Org Video Driver: 25.2
[   112.440]    X.Org XInput driver : 24.4
[   112.440]    X.Org Server Extension : 10.0
[   112.440] (++) using VT number 1

[   112.441] (II) systemd-logind: took control of session /org/freedesktop/login1/session/_33
[   112.442] (II) xfree86: Adding drm device (/dev/dri/card0)
[   112.442] (II) Platform probe for /sys/devices/LNXSYSTM:00/LNXSYBUS:00/ACPI0004:00/VMBUS:00/5620e0c7-8062-4dce-aeb7-520c7ef76171/drm/card0
[   112.442] (II) systemd-logind: got fd for /dev/dri/card0 226:0 fd 11 paused 0
[   112.442] (II) no primary bus or device found
[   112.442]    falling back to /sys/devices/LNXSYSTM:00/LNXSYBUS:00/ACPI0004:00/VMBUS:00/5620e0c7-8062-4dce-aeb7-520c7ef76171/drm/card0
[   112.442] (WW) Open ACPI failed (/var/run/acpid.socket) (No such file or directory)
[   112.442] (II) LoadModule: "glx"
[   112.442] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/extensions/libglx.so
[   112.443] (II) Module glx: vendor="X.Org Foundation"
[   112.443]    compiled for 1.21.1.1, module version = 1.0.0
[   112.443]    ABI class: X.Org Server Extension, version 10.0
[   112.443] (==) Matched modesetting as autoconfigured driver 0
[   112.443] (==) Matched fbdev as autoconfigured driver 1
[   112.443] (==) Matched vesa as autoconfigured driver 2
[   112.443] (==) Assigned the driver to the xf86ConfigLayout
[   112.443] (II) LoadModule: "modesetting"
[   112.443] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/modesetting_drv.so
[   112.444] (II) Module modesetting: vendor="X.Org Foundation"
[   112.444]    compiled for 1.21.1.1, module version = 1.21.1
[   112.444]    Module class: X.Org Video Driver
[   112.444]    ABI class: X.Org Video Driver, version 25.2
[   112.444] (II) LoadModule: "fbdev"
[   112.444] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/fbdev_drv.so
[   112.444] (II) Module fbdev: vendor="X.Org Foundation"
[   112.444]    compiled for 1.21.1.1, module version = 0.5.0
[   112.444]    Module class: X.Org Video Driver
[   112.444]    ABI class: X.Org Video Driver, version 25.2
[   112.444] (II) LoadModule: "vesa"
[   112.444] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/vesa_drv.so
[   112.444] (II) Module vesa: vendor="X.Org Foundation"
[   112.444]    compiled for 1.21.1.1, module version = 2.5.0
[   112.444]    Module class: X.Org Video Driver
[   112.444]    ABI class: X.Org Video Driver, version 25.2
[   112.444] (II) modesetting: Driver for Modesetting Kernel Drivers: kms
[   112.444] (II) FBDEV: driver for framebuffer: fbdev
[   112.444] (II) VESA: driver for VESA chipsets: vesa
[   112.444] (II) modeset(0): using drv /dev/dri/card0
[   112.444] (WW) Falling back to old probe method for fbdev
[   112.444] (II) Loading sub module "fbdevhw"
[   112.444] (II) LoadModule: "fbdevhw"
[   112.444] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/libfbdevhw.so
[   112.444] (II) Module fbdevhw: vendor="X.Org Foundation"
[   112.444]    compiled for 1.21.1.1, module version = 0.0.2
[   112.444]    ABI class: X.Org Video Driver, version 25.2
[   112.444] (II) modeset(0): Creating default Display subsection in Screen section
        "Default Screen Section" for depth/fbbpp 24/32
[   112.444] (==) modeset(0): Depth 24, (==) framebuffer bpp 32
[   112.444] (==) modeset(0): RGB weight 888
[   112.444] (==) modeset(0): Default visual is TrueColor
[   112.444] (II) Loading sub module "glamoregl"
[   112.444] (II) LoadModule: "glamoregl"
[   112.444] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/libglamoregl.so
[   112.446] (II) Module glamoregl: vendor="X.Org Foundation"
[   112.446]    compiled for 1.21.1.1, module version = 1.0.1
[   112.446]    ABI class: X.Org ANSI C Emulation, version 0.4
[   112.465] (II) modeset(0): Refusing to try glamor on llvmpipe
[   112.466] (II) modeset(0): glamor initialization failed
[   112.466] (II) modeset(0): ShadowFB: preferred NO, enabled NO
[   112.466] (II) modeset(0): Output Virtual-1 has no monitor section
[   112.466] (II) modeset(0): EDID for output Virtual-1
[   112.466] (II) modeset(0): Printing probed modes for output Virtual-1
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1024x768"x60.0   65.00  1024 1048 1184 1344  768 771 777 806 -hsync -vsync (48.4 kHz eP)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1920x1080"x60.0  148.50  1920 2008 2052 2200  1080 1084 1089 1125 -hsync -vsync (67.5 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1600x1200"x60.0  162.00  1600 1664 1856 2160  1200 1201 1204 1250 +hsync +vsync (75.0 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1680x1050"x60.0  146.25  1680 1784 1960 2240  1050 1053 1059 1089 -hsync +vsync (65.3 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1680x1050"x59.9  119.00  1680 1728 1760 1840  1050 1053 1059 1080 +hsync -vsync (64.7 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1400x1050"x60.0  121.75  1400 1488 1632 1864  1050 1053 1057 1089 -hsync +vsync (65.3 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1400x1050"x59.9  101.00  1400 1448 1480 1560  1050 1053 1057 1080 +hsync -vsync (64.7 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1600x900"x60.0  108.00  1600 1624 1704 1800  900 901 904 1000 +hsync +vsync (60.0 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1280x1024"x60.0  108.00  1280 1328 1440 1688  1024 1025 1028 1066 +hsync +vsync (64.0 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1440x900"x59.9  106.50  1440 1520 1672 1904  900 903 909 934 -hsync +vsync (55.9 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1440x900"x59.9   88.75  1440 1488 1520 1600  900 903 909 926 +hsync -vsync (55.5 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1280x960"x60.0  108.00  1280 1376 1488 1800  960 961 964 1000 +hsync +vsync (60.0 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1366x768"x59.8   85.50  1366 1436 1579 1792  768 771 774 798 +hsync +vsync (47.7 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1366x768"x60.0   72.00  1366 1380 1436 1500  768 769 772 800 +hsync +vsync (48.0 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1360x768"x60.0   85.50  1360 1424 1536 1792  768 771 777 795 +hsync +vsync (47.7 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1280x800"x59.8   83.50  1280 1352 1480 1680  800 803 809 831 -hsync +vsync (49.7 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1280x800"x59.9   71.00  1280 1328 1360 1440  800 803 809 823 +hsync -vsync (49.3 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1280x768"x59.9   79.50  1280 1344 1472 1664  768 771 778 798 -hsync +vsync (47.8 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1280x768"x60.0   68.25  1280 1328 1360 1440  768 771 778 790 +hsync -vsync (47.4 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "1280x720"x60.0   74.25  1280 1390 1430 1650  720 725 730 750 +hsync +vsync (45.0 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "800x600"x60.3   40.00  800 840 968 1056  600 601 605 628 +hsync +vsync (37.9 kHz e)
[   112.466] (II) modeset(0): Modeline "800x600"x56.2   36.00  800 824 896 1024  600 601 603 625 +hsync +vsync (35.2 kHz e)
[   112.467] (II) modeset(0): Modeline "848x480"x60.0   33.75  848 864 976 1088  480 486 494 517 +hsync +vsync (31.0 kHz e)
[   112.467] (II) modeset(0): Modeline "640x480"x59.9   25.18  640 656 752 800  480 490 492 525 -hsync -vsync (31.5 kHz e)
[   112.467] (II) modeset(0): Output Virtual-1 connected
[   112.467] (II) modeset(0): Using exact sizes for initial modes
[   112.467] (II) modeset(0): Output Virtual-1 using initial mode 1024x768 +0+0
[   112.467] (==) modeset(0): Using gamma correction (1.0, 1.0, 1.0)
[   112.467] (==) modeset(0): DPI set to (96, 96)
[   112.467] (II) Loading sub module "fb"
[   112.467] (II) LoadModule: "fb"
[   112.467] (II) Module "fb" already built-in
[   112.467] (II) UnloadModule: "fbdev"
[   112.467] (II) Unloading fbdev
[   112.467] (II) UnloadSubModule: "fbdevhw"
[   112.467] (II) Unloading fbdevhw
[   112.467] (II) UnloadModule: "vesa"
[   112.467] (II) Unloading vesa
[   112.467] (==) modeset(0): Backing store enabled
[   112.467] (==) modeset(0): Silken mouse enabled
[   112.467] (II) modeset(0): Initializing kms color map for depth 24, 8 bpc.
[   112.467] (==) modeset(0): DPMS enabled
[   112.467] (II) Initializing extension Generic Event Extension
[   112.467] (II) Initializing extension SHAPE
[   112.467] (II) Initializing extension MIT-SHM
[   112.467] (II) Initializing extension XInputExtension
[   112.467] (II) Initializing extension XTEST
[   112.467] (II) Initializing extension BIG-REQUESTS
[   112.467] (II) Initializing extension SYNC
[   112.467] (II) Initializing extension XKEYBOARD
[   112.467] (II) Initializing extension XC-MISC
[   112.467] (II) Initializing extension SECURITY
[   112.468] (II) Initializing extension XFIXES
[   112.468] (II) Initializing extension RENDER
[   112.468] (II) Initializing extension RANDR
[   112.468] (II) Initializing extension COMPOSITE
[   112.468] (II) Initializing extension DAMAGE
[   112.468] (II) Initializing extension MIT-SCREEN-SAVER
[   112.468] (II) Initializing extension DOUBLE-BUFFER
[   112.468] (II) Initializing extension RECORD
[   112.468] (II) Initializing extension DPMS
[   112.468] (II) Initializing extension Present
[   112.468] (II) Initializing extension DRI3
[   112.468] (II) Initializing extension X-Resource
[   112.468] (II) Initializing extension XVideo
[   112.468] (II) Initializing extension XVideo-MotionCompensation
[   112.468] (II) Initializing extension GLX
[   112.468] (II) AIGLX: Screen 0 is not DRI2 capable
[   112.473] (II) IGLX: Loaded and initialized swrast
[   112.473] (II) GLX: Initialized DRISWRAST GL provider for screen 0
[   112.473] (II) Initializing extension XFree86-VidModeExtension
[   112.473] (II) Initializing extension XFree86-DGA
[   112.473] (II) Initializing extension XFree86-DRI
[   112.473] (II) Initializing extension DRI2
[   112.474] (II) modeset(0): Damage tracking initialized
[   112.474] (II) modeset(0): Setting screen physical size to 270 x 203
[   112.509] (II) config/udev: Adding input device Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse (/dev/input/event0)
[   112.509] (**) Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: Applying InputClass "libinput pointer catchall"
[   112.509] (II) LoadModule: "libinput"
[   112.509] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/input/libinput_drv.so
[   112.510] (II) Module libinput: vendor="X.Org Foundation"
[   112.510]    compiled for 1.21.1, module version = 1.2.0
[   112.510]    Module class: X.Org XInput Driver
[   112.510]    ABI class: X.Org XInput driver, version 24.4
[   112.510] (II) Using input driver 'libinput' for 'Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse'
[   112.511] (II) systemd-logind: got fd for /dev/input/event0 13:64 fd 22 paused 0
[   112.511] (**) Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: always reports core events
[   112.511] (**) Option "Device" "/dev/input/event0"
[   112.511] (**) Option "_source" "server/udev"
[   112.512] (II) event0  - Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: is tagged by udev as: Mouse
[   112.512] (II) event0  - Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: device is a pointer
[   112.512] (II) event0  - Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: device removed
[   112.512] (**) Option "config_info" "udev:/sys/devices/0006:045E:0621.0001/input/input0/event0"
[   112.512] (II) XINPUT: Adding extended input device "Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse" (type: MOUSE, id 6)
[   112.512] (**) Option "AccelerationScheme" "none"
[   112.512] (**) Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: (accel) selected scheme none/0
[   112.512] (**) Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: (accel) acceleration factor: 2.000
[   112.512] (**) Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: (accel) acceleration threshold: 4
[   112.512] (II) event0  - Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: is tagged by udev as: Mouse
[   112.513] (II) event0  - Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: device is a pointer
[   112.513] (II) config/udev: Adding input device Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse (/dev/input/js0)
[   112.513] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[   112.513] (II) This device may have been added with another device file.
[   112.513] (II) config/udev: Adding input device Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse (/dev/input/mouse0)
[   112.513] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[   112.513] (II) This device may have been added with another device file.
[   112.513] (II) config/udev: Adding input device AT Translated Set 2 keyboard (/dev/input/event1)
[   112.513] (**) AT Translated Set 2 keyboard: Applying InputClass "libinput keyboard catchall"
[   112.513] (II) Using input driver 'libinput' for 'AT Translated Set 2 keyboard'
[   112.514] (II) systemd-logind: got fd for /dev/input/event1 13:65 fd 25 paused 0
[   112.514] (**) AT Translated Set 2 keyboard: always reports core events
[   112.514] (**) Option "Device" "/dev/input/event1"
[   112.514] (**) Option "_source" "server/udev"
[   112.515] (II) event1  - AT Translated Set 2 keyboard: is tagged by udev as: Keyboard
[   112.515] (II) event1  - AT Translated Set 2 keyboard: device is a keyboard
[   112.515] (II) event1  - AT Translated Set 2 keyboard: device removed
[   112.515] (**) Option "config_info" "udev:/sys/devices/LNXSYSTM:00/LNXSYBUS:00/ACPI0004:00/VMBUS:00/d34b2567-b9b6-42b9-8778-0a4ec0b955bf/serio0/input/input1/event1"
[   112.515] (II) XINPUT: Adding extended input device "AT Translated Set 2 keyboard" (type: KEYBOARD, id 7)
[   112.515] (II) event1  - AT Translated Set 2 keyboard: is tagged by udev as: Keyboard
[   112.516] (II) event1  - AT Translated Set 2 keyboard: device is a keyboard
[   112.516] (II) config/udev: Adding input device PC Speaker (/dev/input/event2)
[   112.516] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[   112.516] (II) This device may have been added with another device file.
[   112.529] (**) Option "fd" "22"
[   112.529] (II) event0  - Microsoft Vmbus HID-compliant Mouse: device removed
[   112.529] (**) Option "fd" "25"
[   112.529] (II) event1  - AT Translated Set 2 keyboard: device removed
[   112.530] (II) UnloadModule: "libinput"
[   112.530] (II) systemd-logind: releasing fd for 13:65
[   112.554] (II) UnloadModule: "libinput"
[   112.554] (II) systemd-logind: releasing fd for 13:64
[   112.612] (II) Server terminated successfully (0). Closing log file.

Offline

#6 2021-11-24 22:45:39

loqs
Member
Registered: 2014-03-06
Posts: 14,282

Re: hyper-v, xorg: No devices to configure. Configuration failed.

[   112.612] (II) Server terminated successfully (0). Closing log file.

Xorg server did not encounter any issues.

If you want to continue using startx you need to configure xinitrc.

Offline

#7 2021-11-24 23:00:11

andrejg82
Member
Registered: 2021-11-24
Posts: 4

Re: hyper-v, xorg: No devices to configure. Configuration failed.

Thank you I will look into it.

I was under the impression that something is wrong because "Xorg :0 -configure" returned the "No devices to configure.  Configuration failed." error.
So that that does not even matter?

Offline

#8 2021-11-24 23:35:38

loqs
Member
Registered: 2014-03-06
Posts: 14,282

Re: hyper-v, xorg: No devices to configure. Configuration failed.

Correct.  X does not require a config as it now has automatic detection.  Xorg -configure has not been updated to handle drm only configurations.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB