You are not logged in.

#1 2023-02-24 01:08:40

greenghost110
Member
Registered: 2021-08-30
Posts: 2

Minecraft 1.19.3 sound not working.

When I launch 1.19.3, the sound does not work. However, when I use Minecraft 1.8.9, it does work just fine. In 1.19.3, going into Options > Music & Sounds and then changing device, it just gives me System Default and JACK Default, which both do not produce any working sound.

Offline

#2 2023-02-24 08:10:54

d.ALT
Member
Registered: 2019-05-10
Posts: 929

Re: Minecraft 1.19.3 sound not working.

https://wiki.archlinux.org/title/Minecr … n_PipeWire

Also, please post here:

$ pacman -Qs pipewire

<49,17,III,I>    Fama di loro il mondo esser non lassa;
<50,17,III,I>    misericordia e giustizia li sdegna:
<51,17,III,I>    non ragioniam di lor, ma guarda e passa.

Offline

#3 2023-02-26 13:09:02

greenghost110
Member
Registered: 2021-08-30
Posts: 2

Re: Minecraft 1.19.3 sound not working.

local/gst-plugin-pipewire 1:0.3.66-2
    Multimedia graph framework - pipewire plugin
local/libpipewire 1:0.3.66-2
    Low-latency audio/video router and processor - client library
local/libwireplumber 0.4.13-1
    Session / policy manager implementation for PipeWire - client library
local/pipewire 1:0.3.66-2
    Low-latency audio/video router and processor
local/pipewire-audio 1:0.3.66-2
    Low-latency audio/video router and processor - Audio support
local/pipewire-jack 1:0.3.66-2
    Low-latency audio/video router and processor - JACK support
local/wireplumber 0.4.13-1
    Session / policy manager implementation for PipeWire

local/gst-plugin-pipewire 1:0.3.66-2
    Multimedia graph framework - pipewire plugin
local/libpipewire 1:0.3.66-2
    Low-latency audio/video router and processor - client library
local/libwireplumber 0.4.13-1
    Session / policy manager implementation for PipeWire - client library
local/pipewire 1:0.3.66-2
    Low-latency audio/video router and processor
local/pipewire-audio 1:0.3.66-2
    Low-latency audio/video router and processor - Audio support
local/pipewire-jack 1:0.3.66-2
    Low-latency audio/video router and processor - JACK support
local/wireplumber 0.4.13-1
    Session / policy manager implementation for PipeWire

Offline

#4 2023-02-26 23:45:49

V1del
Forum Moderator
Registered: 2012-10-16
Posts: 22,139

Re: Minecraft 1.19.3 sound not working.

You'll want pipewire-pulse and pipewire-alsa as well.

Offline

#5 2023-02-27 00:26:06

WorMzy
Forum Moderator
From: Scotland
Registered: 2010-06-16
Posts: 12,051
Website

Re: Minecraft 1.19.3 sound not working.

Mod note: moving to AUR Issues


Sakura:-
Mobo: MSI MAG X570S TORPEDO MAX // Processor: AMD Ryzen 9 5950X @4.9GHz // GFX: AMD Radeon RX 5700 XT // RAM: 32GB (4x 8GB) Corsair DDR4 (@ 3000MHz) // Storage: 1x 3TB HDD, 6x 1TB SSD, 2x 120GB SSD, 1x 275GB M2 SSD

Making lemonade from lemons since 2015.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB