You are not logged in.

#1 2024-02-16 20:13:11

R4vyn
Member
From: US
Registered: 2024-02-16
Posts: 5

[SOLVED] ZSH instead of BASH

From what I understand the Arch install package starts you out with a BASH Shell. How would I, if I could, go about installing and using ZSH as my core shell? If that is such a thing...

Or more appropriately, how would I install and default to ZSH in the installation process, instead of installing and calling it in the terminal after install?

Last edited by R4vyn (2024-02-16 22:42:34)


"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer."                                                                                                                       ~Bruce Lee

   MOBO: (Asrock Taichi x670e) CPU: (Ryzen 9 7900X3D) RAM: (TCreate DDR5 PC5-48000) GPU: (XFX RX-7700XTX)

Offline

#2 2024-02-16 20:32:06

seth
Member
Registered: 2012-09-03
Posts: 54,385

Offline

#3 2024-02-16 20:35:51

R4vyn
Member
From: US
Registered: 2024-02-16
Posts: 5

Re: [SOLVED] ZSH instead of BASH

Alright! Yeah, I was pouring over the man page to no avail. Thanks!


"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer."                                                                                                                       ~Bruce Lee

   MOBO: (Asrock Taichi x670e) CPU: (Ryzen 9 7900X3D) RAM: (TCreate DDR5 PC5-48000) GPU: (XFX RX-7700XTX)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB