You are not logged in.

#1 2024-04-02 06:35:58

fabiin
Member
Registered: 2021-07-08
Posts: 8

[SOLVED] AppImage file badly copied in builded package

I maintain this AUR package: https://aur.archlinux.org/packages/wazo … p-appimage

The last built version includes a corrupted AppImage file and I absolutely don't know why.

The original AppImage is about 137M while the file in the built package is 184K.

I haven't changed my build process, which has been the same for many years.

Of course, the installed AppImage does not run.

I would be very grateful if someone could have a look.

makepkg version: 6.1.0

Fabien

Last edited by fabiin (2024-04-03 19:37:52)

Offline

#2 2024-04-02 11:58:34

Lone_Wolf
Member
From: Netherlands, Europe
Registered: 2005-10-04
Posts: 11,905

Re: [SOLVED] AppImage file badly copied in builded package

Could be the issue described at https://gitlab.archlinux.org/archlinux/ … /issues/19 .

Try adding !debug to the options = array of the PKGBUILD .


Disliking systemd intensely, but not satisfied with alternatives so focusing on taming systemd.


(A works at time B)  && (time C > time B ) ≠  (A works at time C)

Offline

#3 2024-04-02 17:31:04

fabiin
Member
Registered: 2021-07-08
Posts: 8

Re: [SOLVED] AppImage file badly copied in builded package

Thanks for pointing this issue. Seems to be related.
As you suggested, I've added `!debug` option as a temporary workaround. It seems to works.

Offline

#4 2024-04-04 17:04:21

carreter
Member
Registered: 2024-02-27
Posts: 1

Re: [SOLVED] AppImage file badly copied in builded package

Lone_Wolf wrote:

Could be the issue described at https://gitlab.archlinux.org/archlinux/ … /issues/19 .

Try adding !debug to the options = array of the PKGBUILD .

This worked for todoist-appimage as well. Thank you so much!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB