You are not logged in.

#1 2004-03-04 06:00:10

hughchen
Member
From: ShenZhen,GD,China
Registered: 2003-11-06
Posts: 10
Website

totem 0.99.9 eat 100% cpu

I just upgraded totem to 0.99.9 and now it eat up my
cpu 100% when it starts.I even tried to rebuild the package from the source but the problem still there.
Help!!!

Offline

#2 2004-03-06 03:40:50

ganlu
Member
From: ChongQing, China
Registered: 2004-01-04
Posts: 335

Re: totem 0.99.9 eat 100% cpu

I updated totem to 0.99.9, but it locks up when loading.

Offline

#3 2004-03-07 18:38:29

FX
Member
Registered: 2004-01-31
Posts: 19

Re: totem 0.99.9 eat 100% cpu

I have the same problem and I am taking it that no one has a answer?

FX


I'd be ripping my hair out if I had any.

Offline

#4 2004-03-08 08:48:41

ganlu
Member
From: ChongQing, China
Registered: 2004-01-04
Posts: 335

Re: totem 0.99.9 eat 100% cpu

i compiled totem 0.99.9, andt problem remains, so I guess that is caused by totem itself. I have to downgrade to old version for the moment.

Offline

#5 2004-03-10 05:18:36

ganlu
Member
From: ChongQing, China
Registered: 2004-01-04
Posts: 335

Re: totem 0.99.9 eat 100% cpu

Reallly thanks.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB