You are not logged in.

#1 2004-03-12 14:31:51

zeppelin
Member
From: Athens, Greece
Registered: 2004-03-05
Posts: 807
Website

klogic

# Contributor: Nikos Kouremenos <nk@ebox.gr>

pkgname=klogic
pkgver=1.6
pkgrel=1
pkgdesc="KLogic is an application for building and simulating digital circuits easily."
depends=(gcc qt kdebase kdelibs)
md5sums=('828809506b548d92207042b9fe8ea89e')
source=(http://www.a-rostin.de/klogic/Version/$pkgname-$pkgver.tar.gz)
url="http://www.a-rostin.de/klogic/"

build() {
  cd $startdir/src/$pkgname-$pkgver
  ./configure --prefix=/opt/kde
  make || return 1
  make prefix=$startdir/pkg/opt/kde install
}

req: http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?t=2978
file: ftp://ftp.archlinux.org/incoming/klogic-1.6-1.tar.bz2

Offline

#2 2004-03-15 12:38:23

dp
Member
From: Zürich, Switzerland
Registered: 2003-05-27
Posts: 3,366
Website

Re: klogic

i've added klogic to the TUR's to staging


The impossible missions are the only ones which succeed.

Offline

#3 2004-03-15 13:34:13

zeppelin
Member
From: Athens, Greece
Registered: 2004-03-05
Posts: 807
Website

Offline

Board footer

Powered by FluxBB