You are not logged in.

#1 2007-05-12 21:18:39

ezzetabi
Member
Registered: 2006-08-27
Posts: 947

Vodoo's adsl scripts bug. (minor)

I installed Vodoo with the ftp package, but `out of the box' pppoe-setup does not work since the `echo' full path is wrong.
Fixed that from `/bin/echo' to `echo' (which echo returns nothing) I could configure my adsl.

the pppoe-start have the same problem, fixed it I connected to the Internet.
pppoe-start connects correctly, but writes `timed out' instead of 'connected!' since in the installation netstat isn't present.

As I said it is not grave, but it can be confusing.

Offline

#2 2007-05-13 13:02:50

bboozzoo
Member
From: Poland
Registered: 2006-08-01
Posts: 120

Re: Vodoo's adsl scripts bug. (minor)

file bug report and enclose the solution

Offline

#3 2007-05-13 15:39:07

ezzetabi
Member
Registered: 2006-08-27
Posts: 947

Re: Vodoo's adsl scripts bug. (minor)

Can you please explain how I do that? I'd love to help, but I never did a bug report... sorry.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB