You are not logged in.

#1 2007-09-13 10:02:48

fiod
Member
Registered: 2007-04-02
Posts: 205

KLaptop with intel dual core?

Hey

Does anyone know how to make KLaptop change the performance governor for both CPUs
on Intel Dual Core processors?

Now, when I plug in or out the power supply, only the first (0) processor's governor is changed.

Tnx
Fiod

Offline

#2 2007-09-13 16:29:55

hacosta
Member
From: Mexico
Registered: 2006-10-22
Posts: 422

Re: KLaptop with intel dual core?

i just use kpowersave.. mucho more complete, and works fine with dual cores

Offline

#3 2007-09-13 18:50:06

cheer
Member
From: Russia, St. Petersburg
Registered: 2006-08-02
Posts: 131

Re: KLaptop with intel dual core?

I tried to install kpowersave-devel from AUR using the last comments (about unsermake instead of make). It cannot install:

checking for Qt... configure: error: Qt (>= Qt 3.2 and < 4.0) (headers and libraries) not found. Please check your installation!
For more details about this problem, look at the end of config.log.
no file Makefile present

while

[cheer@lap ~]$ pacman -Qi qt
Name           : qt
Version        : 3.3.8-5

What does it mean, does anyone know?

Offline

#4 2007-09-13 19:20:15

funkyou
Member
From: Berlin, DE
Registered: 2006-03-19
Posts: 848
Website

Re: KLaptop with intel dual core?

Add the following to the beginning of the build() section in your PKGBUILD:

[ "$QTDIR" = "" ] && source /etc/profile.d/qt.sh 
[ "$KDEDIR" = "" ] && source /etc/profile.d/kde.sh

want a modular and tweaked KDE for arch? try kdemod

Offline

#5 2007-09-13 19:29:15

cheer
Member
From: Russia, St. Petersburg
Registered: 2006-08-02
Posts: 131

Re: KLaptop with intel dual core?

thanks, it helped.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB