You are not logged in.

#1 2009-03-04 03:17:27

eldragon
Member
From: Buenos Aires
Registered: 2008-11-18
Posts: 1,026

netcfg 2.1.3-1 errors when connecting

runnig the net-auto daemon brings the following errors:

$  sudo /etc/rc.d/net-auto restart
:: my_home_network down                                                         [DONE] 
/usr/bin/netcfg-auto-wireless: line 4: /usr/lib/network/network.subr: No such file or directory
/usr/bin/netcfg-auto-wireless: line 5: /usr/lib/network/wireless.subr: No such file or directory
:: Scanning for networks                                                 [BUSY] 
/usr/bin/netcfg-auto-wireless: line 18: list_networks: command not found
                         - No networks available.                        [FAIL]

and if i bring the interface up with netcfg directly:

$  sudo netcfg my_home_network
:: my_home_network up                                                           [BUSY] 
/usr/lib/network//connections//ethernet: line 13: ip: command not found
                                                                         [DONE]

but the network is not being brought up.
wireless module: rt73usb
everything up to date.

any extra info, i'll be happy to provide

Last edited by eldragon (2009-03-04 03:17:51)

Offline

#2 2009-03-04 03:50:09

byte
Member
From: Düsseldorf (DE)
Registered: 2006-05-01
Posts: 2,046

Re: netcfg 2.1.3-1 errors when connecting


1000

Offline

#3 2009-03-04 08:46:42

iphitus
Forum Fellow
From: Melbourne, Australia
Registered: 2004-10-09
Posts: 4,927

Re: netcfg 2.1.3-1 errors when connecting

Ah crap, I think I used the wrong PKGBUILD. *beats head against wall* Not a good release.

edit: Ok, I built with an old tarball of 2.1.3. Oops, sorry guys.

Last edited by iphitus (2009-03-04 08:55:11)

Offline

#4 2009-03-04 09:03:51

iphitus
Forum Fellow
From: Melbourne, Australia
Registered: 2004-10-09
Posts: 4,927

Re: netcfg 2.1.3-1 errors when connecting

Offline

#5 2009-03-04 10:25:08

eldragon
Member
From: Buenos Aires
Registered: 2008-11-18
Posts: 1,026

Re: netcfg 2.1.3-1 errors when connecting

ahh, how i love the arch comunity big_smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB