You are not logged in.

#1 2009-06-09 13:09:17

jazzi
Member
From: Xiamen
Registered: 2006-10-30
Posts: 54

[solved]How to install flash plugin in Konqueror?

I just

pacman -S flashplugin

successfully, but still my Konqueror can't work with flash.

How to install the flashplugin in Konqueror correctly?

Thanks
jazzi

PS: my system is 32bits pc

Last edited by jazzi (2009-06-10 00:41:58)

Offline

#2 2009-06-09 13:12:45

FallenWizard
Member
From: Vienna/ Austria
Registered: 2007-12-10
Posts: 99

Re: [solved]How to install flash plugin in Konqueror?

Go to Settings/Configure Konqueror/Plugins and use "Scan for Plugins" then.

Last edited by FallenWizard (2009-06-09 13:13:01)

Offline

#3 2009-06-10 00:41:39

jazzi
Member
From: Xiamen
Registered: 2006-10-30
Posts: 54

Re: [solved]How to install flash plugin in Konqueror?

Thanks FallenWizard, yes it works but works badly.

I unstalled it.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB