You are not logged in.

#1 2009-09-03 16:16:57

insane_alien
Member
Registered: 2007-11-19
Posts: 39

Warzone2100 fails to display battlefield

So, i installed warzone2100 from the repos but it will not load cutscene(like the introduction)

and when i start the tutorial or a game i can see the menus but not the units just a black screen. if i click on a unit then it will highlight the bok around it but i still cannot see the unit.

this is what i get from running it in the terminal where i start the program, go to a tutorial and then exit.

which: no gdb in (/opt/wine/bin:/bin:/usr/bin:/sbin:/usr/sbin:/usr/bin/perlbin/site:/usr/bin/perlbin/vendor:/usr/bin/perlbin/core)
info    |05:09:32: [rebuildSearchPath] * Failed to remove path /usr/data/ again
info    |05:09:32: [rebuildSearchPath] * Failed to remove path /usr/share/warzone2100/ again
info    |05:09:34: [seq_Play] unable to open 'sequences/brfcom.ogg' for playback
info    |05:09:34: [seq_Play] unable to open 'sequences/fastplay.ogg' for playback

please help.

Offline

#2 2009-09-04 22:17:35

djszapi
Member
From: Cambridge, United Kingdom
Registered: 2009-06-14
Posts: 1,439
Website

Offline

#3 2009-09-05 00:53:02

Gen2ly
Member
From: Sevierville, TN
Registered: 2009-03-06
Posts: 1,529
Website

Re: Warzone2100 fails to display battlefield

This was a while back on an older computer but I had a problem like yours.  I had to disable (I think it was called) Fog of war, or something like that.


Setting Up a Scripting Environment | Proud donor to wikipedia - link

Offline

#4 2013-04-20 06:11:03

fhdrin
Member
Registered: 2012-05-10
Posts: 22

Re: Warzone2100 fails to display battlefield

was looking for a solution everywhere but ended up figuring it out.

try installing  ->  community/libtxc_dxtn 1.0.1-3 [installed]
    Texture compression library for Mesa
multilib/lib32-libtxc_dxtn 1.0.1-3 [installed]
    Texture compression library for Mesa (32-bit)

This fixed the black battleground problem for me.  or you can run it as warzone2100 --notexturecompression

SOLVED

Last edited by fhdrin (2013-06-29 03:23:36)

Offline

#5 2013-04-20 08:59:21

ChemBro
Member
Registered: 2008-10-22
Posts: 674

Re: Warzone2100 fails to display battlefield

Hello necrobump.

Offline

#6 2013-08-18 04:34:54

mcalex
Member
Registered: 2010-04-22
Posts: 13

Re: Warzone2100 fails to display battlefield

ChemBro wrote:

Hello necrobump.

... and thank you.  This fixed the problem for me after the 3.10 kernel update.

There's *nothing* wrong with posting a solution - no matter how dead the thread is.

Offline

#7 2013-08-18 04:36:56

jasonwryan
Forum & Wiki Admin
From: .nz
Registered: 2009-05-09
Posts: 18,577
Website

Re: Warzone2100 fails to display battlefield

mcalex wrote:

There's *nothing* wrong with posting a solution - no matter how dead the thread is.

I disagree: this is something that should be added to the Wiki; not a five year old thread...
https://wiki.archlinux.org/index.php/Fo … Bumping.27



Closing


Arch + dwm   •   Mercurial repos  •   Github

Registered Linux User #482438

Offline

Board footer

Powered by FluxBB