You are not logged in.

#1 2004-11-26 08:10:18

Duke
Member
From: Montreal, Canada
Registered: 2004-06-22
Posts: 41

Windowlab from staging and font problems...

When I try loading up windowlab, from a package from the staging repository, I get an error about lucidasans-10 not being available, and if I try the -font option I know not how to name to fonts, everything I try gives me an error.  If anyone else out there who uses this wonderful WM know how the -font option works or how to make it use the default font (which I do have installed), I would greatly apreciate the help.

Offline

#2 2004-11-26 17:40:31

contrasutra
Member
From: New Jersey
Registered: 2003-07-26
Posts: 507

Re: Windowlab from staging and font problems...

Does the WM still load, or does it fail completely? There's no font file in the Windowlab source, and it runs fine on my machine.

Also, for packages in the TURs, please mail the TUR mailing list as well. It's luck that I came across this thread.


"Contrary to popular belief, penguins are not the salvation of modern technology.  Neither do they throw parties for the urban proletariat."

Offline

#3 2004-11-26 22:19:26

Duke
Member
From: Montreal, Canada
Registered: 2004-06-22
Posts: 41

Re: Windowlab from staging and font problems...

Ah, nope, it fails to load cmpletely with an error that lucidasana-10 isn't found.  As for the TUR mailing lists I never even thought of that, I guess I'll give that a try.

Offline

#4 2004-11-27 23:34:32

kleptophobiac
Member
From: Sunnyvale, CA
Registered: 2004-04-25
Posts: 481

Re: Windowlab from staging and font problems...

Here's what I'm getting when I start blackbox... but at least it still loads and runs ok.

Could not init font path element /usr/X11R6/lib/X11/fonts/CID/, removing from list!
Could not init font path element /usr/X11R6/lib/X11/fonts/local/, removing from list!
BScreen::BScreen: managing screen 0 using visual 0x21, depth 24
BScreen::setCurrentStyle(): couldn't load font 'lucidasans-bold-10'
BScreen::setCurrentStyle(): couldn't load font 'lucidasans-bold-10'
BScreen::setCurrentStyle(): couldn't load font 'lucidasans-bold-10'
BScreen::setCurrentStyle(): couldn't load font 'lucidasans-10'

Offline

#5 2004-11-27 23:38:53

Duke
Member
From: Montreal, Canada
Registered: 2004-06-22
Posts: 41

Re: Windowlab from staging and font problems...

This is what I get:

(==) Using config file: "/usr/X11R6/lib/X11/xorg.conf"

windowlab: XLoadQueryFont(): font 'lucidasans-10' not found

waiting for X server to shut down 

Offline

Board footer

Powered by FluxBB