You are not logged in.

#1 2005-01-14 08:00:40

dtw
Forum Fellow
From: UK
Registered: 2004-08-03
Posts: 4,432
Website

xine starts and quits

my xine seems to have suddenly gone tits up.  as both root and user its starts and then quits out again with no error messages - mplayer works fine so it can't be a permissions prob can it?

i reinstalled both xine packages and removed my ~/.xine dir

no joy - ideas please!

Offline

#2 2005-01-15 09:42:52

FUBAR
Member
From: Belgium
Registered: 2004-12-08
Posts: 1,029
Website

Re: xine starts and quits

What's the output if you run xine from an Xterm?


A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk I have a workstation.

Offline

#3 2005-01-15 09:57:40

Snowman
Developer/Forum Fellow
From: Montreal, Canada
Registered: 2004-08-20
Posts: 5,212

Re: xine starts and quits

Xine works fine here.  A wild guess: Xine-lib depends on libtheora which was updated today.  Maybe there is a problem with the newest libtheora?  Also, I am still using freetype2 2.1.7-2 since the newest version was creating errors with several programs.

Offline

#4 2005-01-16 03:54:21

dtw
Forum Fellow
From: UK
Registered: 2004-08-03
Posts: 4,432
Website

Re: xine starts and quits

it fixed itself again - no idea what the issue was - and there was no output - it just started - i got the copyright lines appear in the term and then it just quit out again with no error! bizzaro - but fixed now, somehow....

Offline

Board footer

Powered by FluxBB