You are not logged in.

#1 2005-07-17 19:42:40

WillySilly
Member
From: Martinez, CA
Registered: 2005-01-14
Posts: 268
Website

kernel26mm 2.6.13.rc3.mm1

When using the PKGBUILD for the kernel26mm 2.6.13.rc3.mm1 package I get this error when compiling:

drivers/video/logo/logo_linux_vga16.ppm is not a PNM file
make[3]: *** [drivers/video/logo/logo_linux_vga16.c] Error 1
make[2]: *** [drivers/video/logo] Error 2
make[1]: *** [drivers/video] Error 2
make: *** [drivers] Error 2
==> ERROR: Build Failed.  Aborting...


<Shadowhand> wizzomafizzo, sorry, i meant "soul mate" ... err, "better self" err "best friend with boobs"

<dadexter> I am not gonna become a fscking signature

Offline

#2 2005-07-17 20:36:06

scarecrow
Member
From: Greece
Registered: 2004-11-18
Posts: 714

Re: kernel26mm 2.6.13.rc3.mm1

Might be of no significance, since the whole package has moved to extra, but I'm also curious about that error...


Microshaft delenda est

Offline

#3 2005-07-17 23:14:10

colnago
Member
From: Victoria, BC
Registered: 2004-03-25
Posts: 438

Re: kernel26mm 2.6.13.rc3.mm1

I was getting that a while ago and I just commented out the logo section from the PKGBUILD and deleted it from the source=... line.  Then there was a problem with Vesa-tng, I had to select vesa instead.  I think 2.6.13 was supposed to fix this.  I am using the morph 2.6.12-morph6 patch and vesa-tng is now ok, but I forgot to put the logo ppart back in so I cannot tell you if that was the problem.

Offline

#4 2005-07-18 20:44:18

oldman
Member
Registered: 2003-12-30
Posts: 13

Re: kernel26mm 2.6.13.rc3.mm1

after installing 2.6.13.rc3.mm1-1 from pacman I get many errors concerning unknown symbols in various snd_ modules

e.g. snd_cmipci: Unknown symbol snd_ctl_add
e.g. snd_cmipci: Unknown symbol snd_pcm_new
etc.

is nobody else having these problems?

Offline

#5 2005-07-18 20:49:35

phrakture
Arch Overlord
From: behind you
Registered: 2003-10-29
Posts: 7,879
Website

Re: kernel26mm 2.6.13.rc3.mm1

oldman wrote:

after installing 2.6.13.rc3.mm1-1 from pacman I get many errors concerning unknown symbols in various snd_ modules

e.g. snd_cmipci: Unknown symbol snd_ctl_add
e.g. snd_cmipci: Unknown symbol snd_pcm_new
etc.

is nobody else having these problems?

ummm is the "problem" just some error messages? or is it actually causing sound issues....

Offline

Board footer

Powered by FluxBB