You are not logged in.

#1 2012-12-24 20:07:46

jmak
Member
Registered: 2008-12-21
Posts: 394

econnman-svn fails to install [SOLVED]

Hello,

I'm trying to install econnman on my recently installed system with e17 final and I get the following error message.

Export complete.
/usr/bin/m4: stack overflow
autom4te: /usr/bin/m4 failed with exit status: 1
aclocal: error: /usr/bin/autom4te failed with exit status: 1
autoreconf: aclocal failed with exit status: 1
./autogen.sh: line 6: ./configure: No such file or directory
==> ERROR: A failure occurred in build().
    Aborting...
==> ERROR: Makepkg was unable to build econnman-svn.
==> Restart building econnman-svn ? [y/N]
==> -------------------------------------
==>
[mak@myhost ~]$

Any idea what could be wrong?

Thanks.

Last edited by jmak (2012-12-25 00:59:02)

Offline

#2 2012-12-24 21:52:01

Scimmia
Bug Wrangler
Registered: 2012-09-01
Posts: 5,080

Re: econnman-svn fails to install [SOLVED]

everything on your system up do date and the base-devel group installed? Haven't seen this one fail on the autoreconf before.

Edit - corrupt SVN checkout maybe? Delete the src dir and try again.

Last edited by Scimmia (2012-12-24 21:55:51)

Offline

#3 2012-12-25 00:58:24

jmak
Member
Registered: 2008-12-21
Posts: 394

Re: econnman-svn fails to install [SOLVED]

Scimmia wrote:

everything on your system up do date and the base-devel group installed? Haven't seen this one fail on the autoreconf before.

Edit - corrupt SVN checkout maybe? Delete the src dir and try again.

Thanks a lot.

I uninstalled and re-installed base-devel and econnman installed without problem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB