You are not logged in.

#76 2012-03-30 12:48:11

jakobcreutzfeldt
Member
Registered: 2011-05-12
Posts: 1,031

Re: Catala

(I'm patiently awaiting the beginning of my Catalan course after Semana Santa to join in the conversation here smile )

Offline

#77 2012-06-01 13:20:47

Daerun
Member
Registered: 2011-02-07
Posts: 73

Re: Catala

Quan vulguis wink

Offline

#78 2012-07-11 13:24:04

jakobcreutzfeldt
Member
Registered: 2011-05-12
Posts: 1,031

Re: Catala

Doncs...hi ha cap grup d'usaris d'Arch aquí a Barcelona?

Last edited by jakobcreutzfeldt (2012-07-11 13:24:16)

Offline

#79 2012-07-12 07:12:05

ga01f4733
Member
From: bcn, Catalonia
Registered: 2008-12-05
Posts: 117

Re: Catala

Em sembla que no, tot cas seria un "grupet" perquè no  som gaires ...  salut!


There are no foreign lands. It is the traveler only who is foreign. --R.L Stevenson

Offline

#80 2012-07-25 03:51:13

alehox
Member
From: Europe
Registered: 2009-08-29
Posts: 20

Re: Catala

Per aquí un altre catalanet :-)
Per cert, què us semblen els nous canvis a Arch?
Es descentralitza rc.conf...


Sorry for my poor english :-P

Offline

#81 2012-07-25 12:27:25

ga01f4733
Member
From: bcn, Catalonia
Registered: 2008-12-05
Posts: 117

Re: Catala

... AIF, grub2, la propera instal·lació serà l'hòstia! tongue


There are no foreign lands. It is the traveler only who is foreign. --R.L Stevenson

Offline

#82 2012-10-12 11:59:17

rogertux
Member
Registered: 2012-04-02
Posts: 4

Re: Catala

Doncs, aquí un altre "Archer" Català.
He estat fent servir Arch Linux durant casi un any però mai he estat actiu en els forums, així que aprofito ara per a fer-ho.

Per cert sobre els canvis recents d'Arch Linux, recentment m'he passat al systemd pur i puc afirmar que és molt més ràpid que l'antic sysvinit i initscripts. No entenc el rebuig que tenen alguns usuaris d'arch linux. Pel meu gust, fins i tot, és més simple la configuració del systemd. smile

Offline

#83 2012-10-29 12:46:48

Daerun
Member
Registered: 2011-02-07
Posts: 73

Re: Catala

Suposo que els canvis sempre son incómodes... Quan vaig llegir sobre la transició vaig pensar que seria una feinada de ca l'ample, però no n'hi ha per tant, i un cop fet és cert que he notat una mica més de rapidesa.

Per cert, no hi ha grup d'Archers barcelonins perquè no volem; bé podriem quedar algun dia tongue

Offline

#84 2013-01-10 12:10:13

kryta
Member
Registered: 2012-11-07
Posts: 31

Re: Catala

Hola a tots !!!!

Doncs un altre que s'uneix al grup smile.

Per cert, acabo de fer una actualització i se m'ha actualitzat el Firefox a la última versió (18.0) juntament amb el languagepack de català però el Firefox segueix estant en anglès, he estat buscant informació per Internet però el meu anglès es bastant dolent i no trobo res tongue.

Sabeu com ho puc arreglar?

He creat aquest fil en anglès (https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=155935) a veure si hi ha sort....

Salutacions

Last edited by kryta (2013-01-10 12:20:17)

Offline

#85 2013-01-10 13:26:53

jpatufet
Member
From: Spain
Registered: 2007-11-28
Posts: 11

Re: Catala

Al ML ja ho han comentat. Has d'anar a opcions treure l'opció del català, tornar-la a marcar i reiniciar el firefox.

> Disable and reenable the language pack in Tools/Add-ons and restart firefox

Offline

#86 2013-01-10 13:48:24

kryta
Member
Registered: 2012-11-07
Posts: 31

Re: Catala

jpatufet wrote:

Al ML ja ho han comentat. Has d'anar a opcions treure l'opció del català, tornar-la a marcar i reiniciar el firefox.

> Disable and reenable the language pack in Tools/Add-ons and restart firefox

Hola jpatufet.

Si vaig a addons no hi ha l'apartat de language pack (bandera blava), per això no puc activar-lo ni desactivar-lo.

No ser que està passant.

Salutacions.

Offline

#87 2013-01-10 21:32:55

jpatufet
Member
From: Spain
Registered: 2007-11-28
Posts: 11

Re: Catala

Sembla que hi ha algun problema amb el firefox. He intentat instal·lar-lo manualment i diu que esta corrupte, per tant es normal que no ens surti a Tools/addons.

Veig que hi ha una segona compilació de firefox (firefox 18.0-2), millor esperar a instal·lar-la. Si continues donant error s'hauria d'obrir un bug ja sigui pel firefox o firefox-i18n-ca.

Salutacions.

Offline

#88 2013-01-10 22:21:17

kryta
Member
Registered: 2012-11-07
Posts: 31

Re: Catala

jpatufet wrote:

Sembla que hi ha algun problema amb el firefox. He intentat instal·lar-lo manualment i diu que esta corrupte, per tant es normal que no ens surti a Tools/addons.

Veig que hi ha una segona compilació de firefox (firefox 18.0-2), millor esperar a instal·lar-la. Si continues donant error s'hauria d'obrir un bug ja sigui pel firefox o firefox-i18n-ca.

Salutacions.

Ei hola.

On has vist la segona compilació?? Llavors suposo que en breu estarà als repositoris d'Arch, oi?

Ens llegim!

Edito: L'acabo d'instal·lar des dels repositoris i segueix tot igual sad

Last edited by kryta (2013-01-10 22:27:53)

Offline

#89 2013-01-11 10:15:16

Daerun
Member
Registered: 2011-02-07
Posts: 73

Re: Catala

Sembla que hi habia un problema entre el firefox 18 i els paquets d'idioma versió 18, però teòricament ja està solucionat, només cal que espereu que el vostre servidor de repositoris s'actualitzi amb les versions 18-2 del firefox i el paquet d'idioma.

http://allanmcrae.com/2013/01/manjaro-l … follow-up/

Offline

#90 2013-01-11 10:33:06

kryta
Member
Registered: 2012-11-07
Posts: 31

Re: Catala

Daerun wrote:

Sembla que hi habia un problema entre el firefox 18 i els paquets d'idioma versió 18, però teòricament ja està solucionat, només cal que espereu que el vostre servidor de repositoris s'actualitzi amb les versions 18-2 del firefox i el paquet d'idioma.

http://allanmcrae.com/2013/01/manjaro-l … follow-up/

Encara falta el paquet d'idioma 18-2 encara hi ha el 18-1.

Ens llegim!

Offline

#91 2013-01-11 10:43:47

jpatufet
Member
From: Spain
Registered: 2007-11-28
Posts: 11

Re: Catala

En el post anterior kryta ja comenta que la instal·lat i no li funciona.
L'error de firefox es tractava de que no ficava per defecte els paquets d'idiomes. El problema es que el paquet .xpi de català es considerat corrupte per firefox, tant el paquet com baixat des del servidor del firefox (que és exactament el mateix).

Hi ha dos possibles problemes:
Upstream: El paquet .xpi de firefox català té un error des de l'inici. (la versió Windows funciona)
Arch: Algun dels .patch quan s'empaqueta a firefox fan que es detecti com a error.

Si tinc temps escriure un correu a Softcatalà que em sembla que són els encarregats.

PD:  L'error ja està notificat al bugzilla de Mozilla, em d'esperar a una nova versió per part de firefox i quan ho fagin demanar que a Arch que actualitzin el paquet (bug)

PD2: Mentre discuteixin de qui es la culpa si voleu us passo la versió corregida. Únicament he borrat les dues línies en blanc que es fan referència al bug anterior. https://www.dropbox.com/sh/msfvi8a0uk6cche/-UW-Jjzaq3

Last edited by jpatufet (2013-01-11 21:37:42)

Offline

#92 2013-01-12 14:15:49

Daerun
Member
Registered: 2011-02-07
Posts: 73

Re: Catala

Funciona, gràcies patufet wink

Offline

#93 2013-01-12 14:42:43

kryta
Member
Registered: 2012-11-07
Posts: 31

Re: Catala

jpatufet wrote:

En el post anterior kryta ja comenta que la instal·lat i no li funciona.
L'error de firefox es tractava de que no ficava per defecte els paquets d'idiomes. El problema es que el paquet .xpi de català es considerat corrupte per firefox, tant el paquet com baixat des del servidor del firefox (que és exactament el mateix).

Hi ha dos possibles problemes:
Upstream: El paquet .xpi de firefox català té un error des de l'inici. (la versió Windows funciona)
Arch: Algun dels .patch quan s'empaqueta a firefox fan que es detecti com a error.

Si tinc temps escriure un correu a Softcatalà que em sembla que són els encarregats.

PD:  L'error ja està notificat al bugzilla de Mozilla, em d'esperar a una nova versió per part de firefox i quan ho fagin demanar que a Arch que actualitzin el paquet (bug)

PD2: Mentre discuteixin de qui es la culpa si voleu us passo la versió corregida. Únicament he borrat les dues línies en blanc que es fan referència al bug anterior. https://www.dropbox.com/sh/msfvi8a0uk6cche/-UW-Jjzaq3

Hola jpatufet.

Moltes gràcies!! he copiat l'xpi teu a /usr/lib/firefox/extensions/ i funciona perfecte smile

Per cert qui domini tens smile ja m'agradaria a mi, m'hauries de fer unes classes!!

Com has pogut averiguar lo de les línies en blanc? Tinc ganes d'aprendre i sense tenir un bon domini de l'Anglès, que es el meu cas, no hi ha manera sad

Ens llegim!

Salutacions.

Last edited by kryta (2013-01-12 14:45:37)

Offline

#94 2013-01-13 23:16:37

gux
Member
Registered: 2013-01-13
Posts: 3

Re: Catala

Només volia dir hola als meus companys d'ArchLinux.

Sempre he fet servir Ubuntu; però volia provar una distro diferent per continuar aprenent. Després d'haber provat varies (Fedora, Debian, openSuse...) estic descobrint que ArchLinux és allò que anava buscant. Al principi no ho tenia clar, però a mida que vaig coneixent la distribució, m'agrada més i més.

Al final m'he decidit i l'he instal·lat al meu ASUS EeePC. It works perfectly!! Només hem queda instal·lar l'impressora... espero tenir èxit!

Bé, espero estar per aquí durant un bon temps.

Salutacions!

Offline

#95 2013-01-14 17:58:31

kryta
Member
Registered: 2012-11-07
Posts: 31

Re: Catala

gux wrote:

Només volia dir hola als meus companys d'ArchLinux.

Sempre he fet servir Ubuntu; però volia provar una distro diferent per continuar aprenent. Després d'haber provat varies (Fedora, Debian, openSuse...) estic descobrint que ArchLinux és allò que anava buscant. Al principi no ho tenia clar, però a mida que vaig coneixent la distribució, m'agrada més i més.

Al final m'he decidit i l'he instal·lat al meu ASUS EeePC. It works perfectly!! Només hem queda instal·lar l'impressora... espero tenir èxit!

Bé, espero estar per aquí durant un bon temps.

Salutacions!

Hola gux.

Jo també he provat varies distribucions (Debian, Ubuntu, gentoo, Arch,..), per mi el que més m'agrada d'Arch es que es rolling release i així te'n oblides.

Si tens algun dubte d'alguna cosa no dubtis en preguntar i t'intentaré ajudar amb el que sàpiga.

Ens llegim!

Offline

#96 2013-01-24 13:56:25

kryta
Member
Registered: 2012-11-07
Posts: 31

Re: Catala

Hola companys.

Us comento l'inconvenient que tinc:
De tant en tant no se perquè el Firefox utilitza molta CPU sense motiu aparent (cap flash carregat, encara que tingui una única pestanya..), el tanco, el torno a obrir i llavors funciona perfecte.
Algú em pot dir com puc saber què passa, per poder-ho solucionar? Estic buscant informació pel web però no trobo res.

Gràcies.

Last edited by kryta (2013-01-24 13:56:50)

Offline

#97 2013-01-24 17:14:03

figue
Member
Registered: 2007-12-16
Posts: 42

Re: Catala

Hola kryta, potser executant-lo des d'un terminal et treu algún missatge que t'és d'utilitat. També pots comprovar l'arxiu ~/.xsession-errors

Una altra prova pot ser crear un perfil nou i veure si passa o obrir el mode segur (que deshabilita extensions, etc temporalment)

Last edited by figue (2013-01-24 17:15:12)

Offline

#98 2013-01-24 18:25:40

kryta
Member
Registered: 2012-11-07
Posts: 31

Re: Catala

figue wrote:

Hola kryta, potser executant-lo des d'un terminal et treu algún missatge que t'és d'utilitat. També pots comprovar l'arxiu ~/.xsession-errors

Una altra prova pot ser crear un perfil nou i veure si passa o obrir el mode segur (que deshabilita extensions, etc temporalment)

Ok figue.

Executaré Firefox des de consola i a veure si tinc sort i torna a passar.... passa molt esporàdicament.

Estem en contacte.

Gràcies.

Offline

#99 2013-01-24 21:07:06

Pajaro
Member
Registered: 2004-04-21
Posts: 875

Re: Catala

kryta wrote:

Hola companys.

Us comento l'inconvenient que tinc:
De tant en tant no se perquè el Firefox utilitza molta CPU sense motiu aparent (cap flash carregat, encara que tingui una única pestanya..), el tanco, el torno a obrir i llavors funciona perfecte.
Algú em pot dir com puc saber què passa, per poder-ho solucionar? Estic buscant informació pel web però no trobo res.

Gràcies.

Prova a executarlo desactivant tots els plugins. Si segueix passant el mateix buida l'historial.

Offline

#100 2013-01-28 10:59:19

kryta
Member
Registered: 2012-11-07
Posts: 31

Re: Catala

Ok.

Seguiré els vostres consells, de moment ja porto uns dies executant el Firefox des de consola i encara no ha tornat a passar. .....

Ens llegim.

Salutacions.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB