You are not logged in.

#1 2013-02-18 03:43:59

stevenfrog
Member
From: China
Registered: 2013-02-18
Posts: 11

pcmanfm copy behavior wrong

I use pcmanfm 1.1.0
I can copy files in pcmanfm correctly between pcmanfm correctly.
But no correct with others.

EX, I copy one file to Eclipse, OK.
But if I copy two of file one time into Eclipse, wrong, "XXX not exist".

I also installed "ClipIt".
I find If I copy any file between pcmanfm, clipit will not left any history,
but other file manager can, ex, spacefm.

Offline

#2 2013-02-18 04:35:32

bernarcher
Forum Fellow
From: Germany
Registered: 2009-02-17
Posts: 2,273

Re: pcmanfm copy behavior wrong

No pacman issue. Moving to newbie Corner.


To know or not to know ...
... the questions remain forever.

Offline

#3 2013-02-18 13:27:14

stevenfrog
Member
From: China
Registered: 2013-02-18
Posts: 11

Re: pcmanfm copy behavior wrong

Does anyboby meet this problem.

Offline

#4 2013-02-19 12:04:20

Lone_Wolf
Member
From: Netherlands, Europe
Registered: 2005-10-04
Posts: 4,662

Re: pcmanfm copy behavior wrong

about clipit :
clipit tracks the clipboard history, but most filemanagers don't use the clipboard to move/copy files.
spacefm seems to work differently.

I don't understand what you mean by copying the files to eclipse , you'll have to clarify what/how you do.


Booting with apg Openrc, NOT systemd.
Automounting : not needed, i prefer pmount
Aur helpers : makepkg + my own local repo === rarely need them

Offline

#5 2013-02-20 02:35:58

stevenfrog
Member
From: China
Registered: 2013-02-18
Posts: 11

Re: pcmanfm copy behavior wrong

Eclipse is a Java IDE for coding.
It contains a file explore, it will manage some project's file structure.
In window, I can copy files into it, In nautilus, I can do that too.
But I find pcmanfm can not do, because I can do that in nautilus, so I think pcmanfm work different.

My copy actions is:
1) select more than one file in pcmanfm, ex, two or three.
2) then go to eclipse's file explore, and click right, select 'paste'
Then a error show "XXXX file is not exist"

Offline

#6 2013-02-20 02:57:01

frank604
Member
From: BC, Canada
Registered: 2011-04-20
Posts: 1,144
Website

Re: pcmanfm copy behavior wrong

Maybe there will be a better error message if you open terminal, run pcmanfm, then copy 2 files over to eclipse's file explorer.  See if anything is output to terminal.


github       bible       screenshot

Offline

#7 2013-02-20 07:35:13

stevenfrog
Member
From: China
Registered: 2013-02-18
Posts: 11

Re: pcmanfm copy behavior wrong

I do not know how to paste the picture.
But there is no error message in terminal.
Becaus pcmanfm will not show any message in terminal, it runs just as "XXXX &"

I can not only type the message of eclipse here:
Problems occurred copying the selected resources.
Details:
The resource "XXXXX" does not exist on the file system

Offline

#8 2013-02-22 05:20:00

stevenfrog
Member
From: China
Registered: 2013-02-18
Posts: 11

Re: pcmanfm copy behavior wrong

any body know more?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB