You are not logged in.

#1 2013-02-24 22:14:11

tritron4
Member
Registered: 2012-04-14
Posts: 152

xen-4.3 error

I wonder if anyone knows why i am getting this error when I try to start hvm
xc: detail: elf_load_binary: phdr 0 at 0x0x7f601b920000 -> 0x0x7f601b9b59d5
libxl: error: libxl_dom.c:612:libxl__build_hvm: hvm building failed
libxl: error: libxl_create.c:885:domcreate_rebuild_done: cannot (re-)build domai                                                                             n: -3
libxl: error: libxl_dm.c:1238:libxl__destroy_device_model: could not find device                                                                             -model's pid for dom 5
libxl: error: libxl.c:1414:libxl__destroy_domid: libxl__destroy_device_model fai                                                                             led for 5
libxl: debug: libxl_event.c:1569:libxl__ao_complete: ao 0x18dc300: complete, rc=                                                                             -3
libxl: debug: libxl_create.c:1227:do_domain_create: ao 0x18dc300: inprogress: po                                                                             ller=0x18dcf70, flags=ic
libxl: debug: libxl_event.c:1541:libxl__ao__destroy: ao 0x18dc300: destroy
xc: debug: hypercall buffer: total allocations:1159 total releases:1159
xc: debug: hypercall buffer: current allocations:0 maximum allocations:4
xc: debug: hypercall buffer: cache current size:4
xc: debug: hypercall buffer: cache hits:1151 misses:4 toobig:4

Offline

Board footer

Powered by FluxBB