You are not logged in.

#1 2013-09-29 08:52:19

chrisys32
Member
Registered: 2013-09-29
Posts: 2

connecting through RADIUS to install arch??

hi everyone!
i have one problem. i want to install arch linux, but since i live in student home, the network is supervised and controlled with kerio control firewall/AAA. each time i want to access internet i need to enter the username and password before i can access to the first page, and the session itself ends automatically if there's no traffic for some period of time, i guess 15 or 30 minutes. is there a way to enter these credentials while in bash? if not, could i somehow share the internet via usb cable from my ipad so i can login there?

Offline

#2 2013-09-29 09:25:25

Awebb
Member
Registered: 2010-05-06
Posts: 4,124

Re: connecting through RADIUS to install arch??

Fist of all... my condolences for having to live in such a backwards setup :-(

Have you tried loging in to the site with a cli browser, like elinks, links oder lynx? One of them is supposed to be installed on the install medium.

Offline

#3 2013-09-29 21:57:48

chrisys32
Member
Registered: 2013-09-29
Posts: 2

Re: connecting through RADIUS to install arch??

will try that, thank you smile oh well.. i can't complain about anything except the local network and internet service of the facility, which is really badly designed

Offline

Board footer

Powered by FluxBB