You are not logged in.

#1 2013-11-05 19:01:19

bpont
Member
Registered: 2010-03-24
Posts: 147

[SOLVED] New install on older hardware with GeForce 6200 - X crashes

X starts then exits with errors: http://bpaste.net/show/rbcPJ8vxpDbtF7Q3GYJX/

Lines of possible interest: 28, 37-39, 48, 133, 139, 247-262

Last edited by bpont (2013-11-06 22:03:02)

Offline

#2 2013-11-05 19:05:17

karol
Archivist
Registered: 2009-05-06
Posts: 25,424

Re: [SOLVED] New install on older hardware with GeForce 6200 - X crashes

How do you start X? If you're using .xinitrc, please post it.
Which driver have you installed?

Offline

#3 2013-11-05 19:34:45

jasonwryan
Forum & Wiki Admin
From: .nz
Registered: 2009-05-09
Posts: 18,354
Website

Re: [SOLVED] New install on older hardware with GeForce 6200 - X crashes

Not a Kernel Issue, moving to NC...


Arch + dwm   •   Mercurial repos  •   Github

Registered Linux User #482438

Offline

#4 2013-11-05 20:40:37

Mr.Elendig
#archlinux@freenode channel op
From: The intertubes
Registered: 2004-11-07
Posts: 3,714

Re: [SOLVED] New install on older hardware with GeForce 6200 - X crashes

From that log X works fine, but you are not actually starting any wm


Evil #archlinux@freenode channel op and general support dude.
. files on github, Screenshots, Random pics and the rest

Offline

#5 2013-11-06 22:02:28

bpont
Member
Registered: 2010-03-24
Posts: 147

Re: [SOLVED] New install on older hardware with GeForce 6200 - X crashes

Sorry, I'd simply forgotten to:

Install the default environment:
# pacman -S xorg-twm xorg-xclock xterm

before running startx.

Sometimes, it's the little things.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB