You are not logged in.

#1 2006-01-17 21:05:19

antiloaded
Member
From: Copenhagen
Registered: 2006-01-13
Posts: 45

CD burning program for Gnome?

Hi,

I'm just looking for an easy to use cd burning program for Gnome.

Anybody inhere that can recommend any programs?

Sincerely, Jorgen

Offline

#2 2006-01-17 21:36:51

theD3viL
Member
Registered: 2005-11-27
Posts: 50

Re: CD burning program for Gnome?

Graveman.

Offline

#3 2006-01-17 22:49:57

Snowman
Developer/Forum Fellow
From: Montreal, Canada
Registered: 2004-08-20
Posts: 5,212

Re: CD burning program for Gnome?

There's also gnomebaker.  I've never used it though. I'm using k3b (a kde app) instead.

Offline

#4 2006-01-18 12:04:08

Zanton
Member
Registered: 2005-12-06
Posts: 80

Re: CD burning program for Gnome?

Graveman.

Offline

#5 2006-01-18 12:49:15

postlogic
Member
Registered: 2005-02-24
Posts: 410
Website

Re: CD burning program for Gnome?

I never quite got gnomebaker workign correctly, but graveman works like a charm. I definately recommend it. Easy, simple and has enough features for most tasks.

Offline

#6 2006-01-18 13:53:57

jakob
Member
From: Berlin
Registered: 2005-10-27
Posts: 419

Re: CD burning program for Gnome?

how do you burn video dvds with graveman?

making the iso first and then writing it or how?

.hell

Offline

#7 2006-01-18 16:18:31

ozar
Member
From: USA
Registered: 2005-02-18
Posts: 1,681

Re: CD burning program for Gnome?

...another "yes" vote for Graveman, or Gnomebaker.


oz

Offline

#8 2006-01-18 17:27:40

whargoul
Member
From: Odense, Denmark
Registered: 2005-04-04
Posts: 546

Re: CD burning program for Gnome?

I'm using Gnomebaker, but I never use it though. I like to do it the commandline way. big_smile


Arch - It's something refreshing

Offline

#9 2006-01-28 21:18:17

allucid
Member
Registered: 2006-01-06
Posts: 259

Re: CD burning program for Gnome?

I tried both and they are nice (I especially like graveman) but neither seems to support overburning. I had a data CD that was 701mb and they refused to write it. sad

Is there any way around this? If I can figure this out I can finally get rid of k3b.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB