You are not logged in.

#1 2006-01-19 22:11:42

Cam
Member
From: Brisbane, Aus
Registered: 2004-12-21
Posts: 658
Website

cvs with aur code?

Hey,

I'm sure the PHP code for AUR used to be available in a CVS repo somewhere, is this still the case? I've got a couple of suggestions but rather than just whinge I was going to make the changes and submit a patch but I can't find the code anywhere sad Can someone point me in the right direction?

Offline

#2 2006-01-19 22:56:20

WillySilly
Member
From: Martinez, CA
Registered: 2005-01-14
Posts: 268
Website

Re: cvs with aur code?


<Shadowhand> wizzomafizzo, sorry, i meant "soul mate" ... err, "better self" err "best friend with boobs"

<dadexter> I am not gonna become a fscking signature

Offline

#3 2006-01-20 00:04:08

Cam
Member
From: Brisbane, Aus
Registered: 2004-12-21
Posts: 658
Website

Re: cvs with aur code?

Thanks smile

Offline

#4 2006-01-20 10:50:38

Cam
Member
From: Brisbane, Aus
Registered: 2004-12-21
Posts: 658
Website

Re: cvs with aur code?

Heh I'm spastic! After browsing through the code, the feature I wanted is already there, I just completely overlooked the button for it :oops:

Offline

#5 2006-01-20 17:51:43

neotuli
Lazy Developer
From: San Francisco, CA
Registered: 2004-07-06
Posts: 1,201
Website

Re: cvs with aur code?

That's ok, feel free to send me patches anyway wink

Also, we like bug reporters that provide patches.


The suggestion box only accepts patches.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB