You are not logged in.

#1 2006-01-23 13:17:28

Birdman
Member
From: Surrey, UK
Registered: 2006-01-11
Posts: 121

Saving mixer levels - xfce4

I am used to using alsamixer and alsactl for setting levels and saving them. When I run KDE my levels have been saved, but my default desktop is xfce4 and everytime I go in I have to reset levels as they are not retained from the previous session. Any ideas?

Thanks.

Offline

#2 2006-01-23 13:27:44

Kern
Member
From: UK
Registered: 2005-02-09
Posts: 460

Re: Saving mixer levels - xfce4

basically
install alsa-utils and add alsa to your daemons entry in rc.conf

see here too :
http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?t=18118
http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?t=9693

Offline

#3 2006-01-23 22:31:08

Birdman
Member
From: Surrey, UK
Registered: 2006-01-11
Posts: 121

Re: Saving mixer levels - xfce4

Many thanks - that worked a treat. I can now get Rosegarden to work  big_smile

Offline

#4 2006-01-23 23:00:47

Kern
Member
From: UK
Registered: 2005-02-09
Posts: 460

Re: Saving mixer levels - xfce4

glad your sorted. this one had me scratching me head months ago, only i was too idle to ask for help or to fix it. Then i installed a game, and well, u know, priorities smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB