You are not logged in.

#1 2006-03-13 15:05:58

coolpyrofreak
Member
From: Las Vegas
Registered: 2006-03-13
Posts: 53

dosbox.conf

can anyone tell me where i go to edit dosbox.conf in arch?

Offline

#2 2006-03-13 15:06:56

tomk
Forum Fellow
From: Ireland
Registered: 2004-07-21
Posts: 9,838

Re: dosbox.conf

What application does it belong to?

Offline

#3 2006-03-13 15:13:09

coolpyrofreak
Member
From: Las Vegas
Registered: 2006-03-13
Posts: 53

Re: dosbox.conf

dosbox

Offline

#4 2006-03-13 15:33:11

tomk
Forum Fellow
From: Ireland
Registered: 2004-07-21
Posts: 9,838

Re: dosbox.conf

That file is not part of the install - you'll need to create it yourself. The man page says:

If a file named dosbox.conf is found in the  current  directory,
       it will be automatically loaded, else ~/.dosboxrc (if present)  will be
       loaded.

Offline

#5 2006-03-13 16:05:38

coolpyrofreak
Member
From: Las Vegas
Registered: 2006-03-13
Posts: 53

Re: dosbox.conf

that's what i get for not paying attention.  thanks.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB