You are not logged in.

#1 2006-05-09 14:08:40

synthead
Member
From: Seattle
Registered: 2006-05-09
Posts: 1,326

no cardmgr

I'm in the arch setup right now, planning to install via FTP, and it advised me to start cardmgr for my pcmcia ethernet card.  So I Alt-F2 and type cardmgr to start it ...

-sh: cardmgr: not found

Umm ... where is it? tongue

This is on 0.7.2 by the way


Touch my kernel

Offline

#2 2006-05-09 22:05:23

FUBAR
Member
From: Belgium
Registered: 2004-12-08
Posts: 1,029
Website

Re: no cardmgr

pacman -S pcmciautils

A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk I have a workstation.

Offline

#3 2006-05-15 08:37:56

ScriptDevil
Member
From: In Front of My PC
Registered: 2006-04-06
Posts: 253

Re: no cardmgr

FUBAR wrote:
pacman -S pcmciautils

wont it be pacman -Sy pcmciautils   ??


Be yourself, because you are all that you can be

Offline

#4 2006-05-15 10:14:43

jakob
Member
From: Berlin
Registered: 2005-10-27
Posts: 419

Re: no cardmgr

with pacman -Sy pcmciautlis you also load current package files of all repos, which is not needed if you "pacman -Syu"'ed already on that day...

Offline

#5 2006-05-15 10:21:00

kth5
Member
Registered: 2004-04-29
Posts: 655
Website

Re: no cardmgr

synthhead still is in the setup, he cannot install any packages yet except into a chroot. my bet is that he doesn't even have one yet. smile

@synthhead:
although i don't like it but i would recommend to switch to cable or get a pcmcia capable live-cd such as Knoppix or Gentoo's minimal ISO. the current archlinux installers don't support it.


I recognize that while theory and practice are, in theory, the same, they are, in practice, different. -Mark Mitchell

Offline

Board footer

Powered by FluxBB