You are not logged in.

#1 2018-11-23 09:37:00

Swiftie
Member
From: Ukraine
Registered: 2013-04-27
Posts: 21

Set DPI for GTK apps

Hello! I have set 120 DPI in X config for Nvidia device and also Xft.dpi: 120 in .Xresources.
Most applications displayed correctly. Except GTK apps.
Using LightDM with Awesome.
How do i set DPI for GTK apps? Thanks!

Last edited by Swiftie (2018-11-23 09:57:49)

Offline

#2 2018-12-05 20:13:40

kwestro
Member
Registered: 2018-11-07
Posts: 2

Re: Set DPI for GTK apps

I would like to know the answer to this, as well.

Offline

#3 2018-12-05 20:19:22

judd1
Member
Registered: 2015-09-04
Posts: 182

Offline

Board footer

Powered by FluxBB