You are not logged in.

#1 2019-12-15 13:01:11

dt
Member
Registered: 2009-11-06
Posts: 27

arch-wiki-lite does not show any pages

If I try to get pages via wiki-search [some name] my laptop just shows an empty page and I get 100% cpu utilization.
wiki-search --all shows all the pages though. Using NNNN for any valid number yields:
sed: -e Ausdruck #4, Zeichen 10: Unbekannte Option für »s«
which roughly translates to expression #4, character 10: unknown option for s
For testing purposes I installed arch-wiki-docs, which works fine.
Any ideas?

Offline

#2 2019-12-15 20:44:11

xerxes_
Member
Registered: 2018-04-29
Posts: 155

Re: arch-wiki-lite does not show any pages

Not confirmed! For me everything works. And I update often (almost everyday).

Offline

#3 2019-12-15 21:44:41

koffeinfriedhof
Member
Registered: 2017-11-30
Posts: 44

Re: arch-wiki-lite does not show any pages

Same here. sed and gzip causing the high load.

Offline

#4 2019-12-15 22:07:33

koffeinfriedhof
Member
Registered: 2017-11-30
Posts: 44

Re: arch-wiki-lite does not show any pages

Problem seems to be in search-Function, setting $query to /etc/dialog.d/wiki-search.dialog.rc:2: expected attribute value init_dialog: dlg_parse_rc

Offline

#5 2019-12-16 15:03:42

dt
Member
Registered: 2009-11-06
Posts: 27

Re: arch-wiki-lite does not show any pages

Thanks for your answers!
After returning from hibernation I tested wiki-search NNNN again which worked fine, then did the search with the aforementioned result including a not functioning wiki-search NNNN again, so just using wiki-search NNNN is the workaround for the time being.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB