You are not logged in.

#1 2020-05-18 16:19:22

archdom
Member
Registered: 2018-09-12
Posts: 83

[SOLVED]KinfoCenter missing icons

Hi guys,
in Kinfocenter missing icons on the left panel.
image
This appear also in fresh installation with breeze default theme.
How to resolve it?

Regards

Last edited by archdom (2020-05-23 11:47:29)

Offline

#2 2020-05-19 16:00:53

archdom
Member
Registered: 2018-09-12
Posts: 83

Re: [SOLVED]KinfoCenter missing icons

can anyone confirm that you see so?

Offline

#3 2020-05-19 19:51:08

twelveeighty
Member
From: Alberta, Canada
Registered: 2011-09-04
Posts: 568

Re: [SOLVED]KinfoCenter missing icons

There's icons there in your screencap. Are you talking about the category headings being empty?

Offline

#4 2020-05-19 19:57:30

archdom
Member
Registered: 2018-09-12
Posts: 83

Re: [SOLVED]KinfoCenter missing icons

twelveeighty wrote:

There's icons there in your screencap. Are you talking about the category headings being empty?

missing category icons

image

Offline

#5 2020-05-20 08:21:45

archdom
Member
Registered: 2018-09-12
Posts: 83

Re: [SOLVED]KinfoCenter missing icons

it should look like this

Kinfocenter


Missing icon and description "Device Information"
Missing icon and description "Network Information"
Missing icon and description "Graphical Information"

I verified a fresh installation on a virtual machine .... sad

Last edited by archdom (2020-05-20 08:29:03)

Offline

#6 2020-05-20 15:59:07

d_fajardo
Member
Registered: 2017-07-28
Posts: 656

Re: [SOLVED]KinfoCenter missing icons

I installed kinfocenter just to have a look. I can confirm I got the same issue as you. It might just be a bug of the latest build. You can try the git version in AUR if it has the same issue.

Offline

#7 2020-05-20 16:29:37

twelveeighty
Member
From: Alberta, Canada
Registered: 2011-09-04
Posts: 568

Re: [SOLVED]KinfoCenter missing icons

Yeah - it's the categories that are missing a description. If you expand them, their child entries work as usual. I doubt this is an Arch issue, this is very likely upstream. Check the KDE bug tracker to see if this is a known issue.

Offline

#8 2020-05-20 16:33:25

archdom
Member
Registered: 2018-09-12
Posts: 83

Re: [SOLVED]KinfoCenter missing icons

i tried install git version but compilation fails....
I'll check KDE bug tracker.
Thanks for replies

Offline

#9 2020-05-20 16:53:42

archdom
Member
Registered: 2018-09-12
Posts: 83

Re: [SOLVED]KinfoCenter missing icons

Offline

#10 2020-05-23 11:46:40

archdom
Member
Registered: 2018-09-12
Posts: 83

Re: [SOLVED]KinfoCenter missing icons

So it should be fixed in KDE Frameworks 5.71.0.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB