You are not logged in.

#1 2021-04-07 08:32:10

d_fajardo
Member
Registered: 2017-07-28
Posts: 1,115

VLC errors when rendering video files with manim community

I've been rendering video files using manim community. The videos are rendering fine but I keep getting these messages:

VLC media player 3.0.12 Vetinari (revision 3.0.12-1-0-gd147bb5e7e)
TagLib: MP4: No audio tracks
[000055fdfbdb55b0] main libvlc: Running vlc with the default interface. Use 'cvlc' to use vlc without interface.
[brightchip@taichi-z270 project9]$ TagLib: MP4: No audio tracks
[00007ff2e40084f0] gl gl: Initialized libplacebo v3.104.0 (API v104)
[00007ff2e40084f0] gl gl: Initialized libplacebo v3.104.0 (API v104)
[00007ff2f8c1da70] avcodec decoder: Using NVIDIA VDPAU Driver Shared Library  460.67  Thu Mar 11 00:02:10 UTC 2021 for hardware decoding
[h264 @ 0x7ff2f8c50dc0] Failed setup for format vdpau: hwaccel initialisation returned error.
[00007ff2f8c1da70] avcodec decoder error: existing hardware acceleration cannot be reused
[00007ff2e40084f0] gl gl: Initialized libplacebo v3.104.0 (API v104)
[00007ff2e40084f0] gl gl: Initialized libplacebo v3.104.0 (API v104)
uint DBusMenuExporterDBus::GetLayout(int, int, const QStringList&, DBusMenuLayoutItem&): Condition failed: menu
uint DBusMenuExporterDBus::GetLayout(int, int, const QStringList&, DBusMenuLayoutItem&): Condition failed: menu

As I said, the videos are rendering fine. I just wonder why I'm getting these messages and what they mean. Is there a fix to these errors?

Using the latest NVIDIA, VLC in a Quadro P2000 GPU.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB