You are not logged in.

#1 2021-11-11 01:18:53

Salkay
Member
Registered: 2014-05-22
Posts: 562

[SOLVED] Can't post comments in the AUR

Is anyone else having problems posting comments in package pages for the AUR? Firefox just times out, and Chromium gives me "HTTP ERROR 500". I've been trying since about 24 hours ago.

Last edited by Salkay (2021-11-12 09:23:16)

Offline

#2 2021-11-11 02:37:05

jasonwryan
Anarchist
From: .nz
Registered: 2009-05-09
Posts: 29,744
Website

Re: [SOLVED] Can't post comments in the AUR

Just worked fine for me.


Arch + dwm   •   Mercurial repos  •   Surfraw

Registered Linux User #482438

Offline

#3 2021-11-11 07:26:42

Salkay
Member
Registered: 2014-05-22
Posts: 562

Re: [SOLVED] Can't post comments in the AUR

Thanks @jasonwryan. Weird. I tried two different systems, two different browsers, and two different networks, and it keeps failing.

Offline

#4 2021-11-11 07:59:41

seth
Member
Registered: 2012-09-03
Posts: 25,112

Re: [SOLVED] Can't post comments in the AUR

Since 500 is an internal server error, the problem might be tied to your account - did you re-login to the AUR during the affected timeframe?

Online

#5 2021-11-11 08:05:26

Salkay
Member
Registered: 2014-05-22
Posts: 562

Re: [SOLVED] Can't post comments in the AUR

seth wrote:

Since 500 is an internal server error, the problem might be tied to your account - did you re-login to the AUR during the affected timeframe?

Yes, I did. Could my account be blocked for some reason? This is me.

Offline

#6 2021-11-11 17:05:19

jasonwryan
Anarchist
From: .nz
Registered: 2009-05-09
Posts: 29,744
Website

Re: [SOLVED] Can't post comments in the AUR

I've been blocked in the past as well tongue - for submitting too many requests. It expires after 24 hours, IIRC. You can always ask a TU in #archlinux-aur to look at it for you.


Arch + dwm   •   Mercurial repos  •   Surfraw

Registered Linux User #482438

Offline

#7 2021-11-12 09:21:16

Salkay
Member
Registered: 2014-05-22
Posts: 562

Re: [SOLVED] Can't post comments in the AUR

Aaaaahhh... It's because I tried to include an emoji ? in my comment. Apparently this causes an unspecified error in the site! Once I removed it, the comment submitted fine.

[EDIT] It looks like the the forum doesn't like the emoji either, but at least it doesn't prevent me submitting a comment! It was just U+1F602 FACE WITH TEARS OF JOY.

[EDIT2] bug submitted

Last edited by Salkay (2021-11-12 09:28:00)

Offline

#8 2021-11-12 17:07:55

jasonwryan
Anarchist
From: .nz
Registered: 2009-05-09
Posts: 29,744
Website

Re: [SOLVED] Can't post comments in the AUR

Salkay wrote:

It's because I tried to include an emoji ? in my comment.

That's a feature, not a bug! smile


Arch + dwm   •   Mercurial repos  •   Surfraw

Registered Linux User #482438

Offline

Board footer

Powered by FluxBB