You are not logged in.

#1 2003-03-21 20:14:41

netkrash
Member
From: Viña del Mar, Chile.
Registered: 2003-03-19
Posts: 94

bug in console login..

I've found a little bug in the login prompt..

i reported in the bug tracker.. please check out..

who has the same problem?

http://www.archlinux.org/phpbt/bug.php?op=show&bugid=50

greets,


GNU/Linux: Share & Enjoy!

Offline

#2 2003-03-21 20:31:02

BluPhoenyx
Member
Registered: 2002-12-23
Posts: 239

Re: bug in console login..

That's interesting as I've never noticed this happening.

On my laptop which I run in framebuffer mode so the screen fits the monitor, instead of a small (or worse a stretched) screen. If the login fails, I simply get another login in prompt. If I let it set a bit, the login times out and refreshes the screen where everything looks fine. I am only able to verify this on vc2 since I am currently logged in on vc1.


BluPhoenyx

Offline

#3 2003-03-22 01:57:30

netkrash
Member
From: Viña del Mar, Chile.
Registered: 2003-03-19
Posts: 94

Re: bug in console login..

i run in frame buffer mode too (tdfx) but as i wrote in the bug tracker, if my login fails the login prompt don't show the correct information..

my hostname shows n

and my console shows l

so the login prompt looks like this:

-----
Arch Linux (0.4)             (n) (l)

brujita login:
------

and the right thing should be:

----------
Arch Linux (0.4)            (brujita) (vc/1)

brujita login:
------------

i don't know why.. i'll try to fix it and post a solution..

please everyone who read this check if has the same little problem smile

later!!


GNU/Linux: Share & Enjoy!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB