You are not logged in.

#1 2004-08-19 19:53:04

zeppelin
Member
From: Athens, Greece
Registered: 2004-03-05
Posts: 807
Website

Broken GNOME out of the blue [FIXED {liferea thingy}]

I'm using ntpl. I have all the gnome latest package, and gnome lost icons, also doesn't behave very well [window list doesn't work], I press the a key and it's written TWICE and all tha beautiful stuff

Offline

#2 2004-08-19 20:05:25

inklingx
Member
From: Belgium
Registered: 2004-05-30
Posts: 18

Re: Broken GNOME out of the blue [FIXED {liferea thingy}]

maybe this is the problem: http://bugs.archlinux.org/?do=details&id=1271 ?

Offline

#3 2004-08-20 03:32:16

ganlu
Member
From: ChongQing, China
Registered: 2004-01-04
Posts: 336

Re: Broken GNOME out of the blue [FIXED {liferea thingy}]

I don't have such problem, I am running nptl repository and gnome, and updated to gtk2.4.7 two days before. So far so good. I suggest you'd better give more detailed description about your configuration and environment, so maybe I can reproduce your problem and confirm it.

Offline

#4 2004-08-20 13:14:18

zeppelin
Member
From: Athens, Greece
Registered: 2004-03-05
Posts: 807
Website

Re: Broken GNOME out of the blue [FIXED {liferea thingy}]

inklingx wrote:

yeah. could be it, because it happend just after liferea was updated..
I got the latest revision. does it fix it in there?

Offline

#5 2004-08-20 14:05:21

dp
Member
From: Zürich, Switzerland
Registered: 2003-05-27
Posts: 3,366
Website

Re: Broken GNOME out of the blue [FIXED {liferea thingy}]

zeppelin wrote:
inklingx wrote:

yeah. could be it, because it happend just after liferea was updated..
I got the latest revision. does it fix it in there?

no, liferea is broken - i have to repair it :-(

the thing is: it is not at all a gnome app, but uses gnome settings (it is in /usr)

EDIT: -3 should solve all issues


The impossible missions are the only ones which succeed.

Offline

#6 2004-08-20 14:50:48

inklingx
Member
From: Belgium
Registered: 2004-05-30
Posts: 18

Re: Broken GNOME out of the blue [FIXED {liferea thingy}]

Does the new package repairs the permissions in /opt/gnome/etc/gconf or has this to be done manually?

Offline

#7 2004-08-20 14:52:41

dp
Member
From: Zürich, Switzerland
Registered: 2003-05-27
Posts: 3,366
Website

Re: Broken GNOME out of the blue [FIXED {liferea thingy}]

inklingx wrote:

Does the new package repairs the permissions in /opt/gnome/etc/gconf or has this to be done manually?

the new liferea has no files under /opt/gnome from the pkg

unfortunately, i think, you will need to restore them manually


The impossible missions are the only ones which succeed.

Offline

#8 2004-08-20 20:38:11

zeppelin
Member
From: Athens, Greece
Registered: 2004-03-05
Posts: 807
Website

Re: Broken GNOME out of the blue [FIXED {liferea thingy}]

thanks dp and others. it now works ok smile
l was using SAGE (aggregrator for Firefox) why the hell do I want liferea smile {i was also using straw}

Offline

Board footer

Powered by FluxBB