You are not logged in.

#1 2008-07-24 03:17:13

pyrrhicvictory
Member
From: Rradhat e UCK-se
Registered: 2007-12-21
Posts: 39

Mirësevini tek forumi Shqip te Archlinux-it

Në kemi krijuar këtë për bashkësine Shqiptar që dëshirojne te flasin për sistemin operativ dhe ç'do gje që ndodhët gjatë konfigurimit dhe implementimit te këtij sistemit.

Ju mirëpresim.

Offline

#2 2008-09-01 13:57:44

Maki
Member
From: Skopje, Macedonia
Registered: 2007-10-16
Posts: 353
Website

Re: Mirësevini tek forumi Shqip te Archlinux-it

I am albanian from macedonia but i don't know to speak good albanian smile


If it ain't broke, broke it then fix it.

Offline

#3 2008-09-01 18:13:06

pyrrhicvictory
Member
From: Rradhat e UCK-se
Registered: 2007-12-21
Posts: 39

Re: Mirësevini tek forumi Shqip te Archlinux-it

You should make an effort to learn. In either respect, welcome. I hope to have more users visit and post to this forum.

Offline

#4 2008-09-01 18:18:00

Maki
Member
From: Skopje, Macedonia
Registered: 2007-10-16
Posts: 353
Website

Re: Mirësevini tek forumi Shqip te Archlinux-it

Yeah, i should, my father speaks on daily basis but i don't know hmm


If it ain't broke, broke it then fix it.

Offline

#5 2008-09-01 18:52:10

pyrrhicvictory
Member
From: Rradhat e UCK-se
Registered: 2007-12-21
Posts: 39

Re: Mirësevini tek forumi Shqip te Archlinux-it

Your mother does not?

Last edited by pyrrhicvictory (2008-09-01 18:52:21)

Offline

#6 2008-12-22 21:40:58

pyrrhicvictory
Member
From: Rradhat e UCK-se
Registered: 2007-12-21
Posts: 39

Re: Mirësevini tek forumi Shqip te Archlinux-it

Tere keto shikime dhe nuk kemi asnje postim? Turp!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB