You are not logged in.

#1 2008-10-01 00:46:12

ralvez
Member
From: Canada
Registered: 2005-12-06
Posts: 1,549
Website

Quanta missing from KDE 4?

I just did a new install of KDE 4 and it does not seem to have Quanta Plus in spite of the fact that I specifically added the webdev package.
Is Quanta no longer shipping with KDE? roll
Where can I get it? /* eyes bulging and with panicking face */ I cannot do my work without it.

Thanks.

Offline

#2 2008-10-01 01:40:43

Wintervenom
Member
From: /home/wintervenom
Registered: 2008-08-20
Posts: 1,011
Website

Re: Quanta missing from KDE 4?

I do not think that Quanta has been ported to KDE 4 yet.


My [GitHub] and my [artwork].
Data is guaranteed to stay crunchy in milk.
Keep your _✍ hand strong.

Offline

#3 2008-10-01 01:57:22

ralvez
Member
From: Canada
Registered: 2005-12-06
Posts: 1,549
Website

Re: Quanta missing from KDE 4?

What do you mean "ported"? I understand that it **is** part of KDE.
Or you mean to say that in Arch we do not have it yet?
You are freaking me out man lol
Think your next answer carefully ... my heart may not take it well and you will have to walk the rest of your life with my death on your shoulders wink


R

Offline

#4 2008-10-01 17:14:37

sujoy
Member
From: India
Registered: 2008-02-08
Posts: 94
Website

Re: Quanta missing from KDE 4?

ported to kde4 meaning ported from qt3 to qt4

Offline

#5 2008-10-01 17:30:56

ralvez
Member
From: Canada
Registered: 2005-12-06
Posts: 1,549
Website

Re: Quanta missing from KDE 4?

I see ... so no Quanta in KDE 4.1 so far ... I'm going to hang myself sad
Tanks!

Offline

#6 2008-10-02 04:40:39

ssbfalcon
Member
From: Long Island, New York
Registered: 2008-08-01
Posts: 22
Website

Re: Quanta missing from KDE 4?

You can always just install the Quanta Plus QT3 until the QT4 port is finished... 

It works just the same...  Grab it from AUR...

Last edited by ssbfalcon (2008-10-02 04:42:25)

Offline

#7 2008-10-02 11:32:41

ralvez
Member
From: Canada
Registered: 2005-12-06
Posts: 1,549
Website

Re: Quanta missing from KDE 4?

ssbfalcon,

Thanks for the idea. That's what I did, unfortunately the plug-ins do not work that way but at least I can function.

R.

Offline

#8 2008-10-03 20:16:18

ssbfalcon
Member
From: Long Island, New York
Registered: 2008-08-01
Posts: 22
Website

Re: Quanta missing from KDE 4?

Ah...  I haven't really used the quanta plugins for my limited work with it...

I really just like the interface for some reason...  It focuses on developer usability rather than just looking big and mighty...

I'm looking at you Aptana...

Offline

Board footer

Powered by FluxBB