You are not logged in.

#1 2004-10-31 11:04:04

arael
Member
From: Poland, Katowice
Registered: 2004-02-25
Posts: 75

2.6.9 and no USB mouse working. [solved]

On 2.6.7:
usb 2-2: new low speed USB device using address 2
drivers/usb/input/hid-core.c: ctrl urb status -32 received
drivers/usb/input/hid-core.c: ctrl urb status -32 received
input: USB HID v1.10 Mouse [PS/2+USB Mouse] on usb-0000:00:1d.0-2

On 2.6.9 nothing like this. Something changed maybe? Any suggestions?


jabber id: arael (at) fov (dot) pl

Offline

#2 2004-10-31 17:31:46

Win
Member
Registered: 2004-03-04
Posts: 155

Re: 2.6.9 and no USB mouse working. [solved]

Hi arael and BaNaNe.

I had the same problem. Just add 'ohci-hcd' to your MODULES list.

To get the USB mouse working right away, as root or using sudo:

modprobe ohci-hcd

and all should be right with your mouse world.

Regards,

Win

Offline

#3 2004-10-31 21:55:32

arael
Member
From: Poland, Katowice
Registered: 2004-02-25
Posts: 75

Re: 2.6.9 and no USB mouse working. [solved]

Actualy uhci-hcd, worked here. Thanks, (this is way I love my distro) - becuse of community.


jabber id: arael (at) fov (dot) pl

Offline

#4 2004-10-31 22:15:07

dp
Member
From: Zürich, Switzerland
Registered: 2003-05-27
Posts: 3,363
Website

Re: 2.6.9 and no USB mouse working. [solved]

arael wrote:

Actualy uhci-hcd, worked here. Thanks, (this is way I love my distro) - becuse of community.

i second this!


The impossible missions are the only ones which succeed.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB