You are not logged in.
poz iz danilovgrada u crnoj gori.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum.
Čoveče, ovde je već četvrta strana. )) Sve nas je više.
Ae kad doguramo do jedno 10. stranice da napravimo ArchYU. (Pretpostavljam da to nikoga ne vređa?)
Last edited by foxbunny (2009-03-23 22:00:57)
Абе, братя сърби, обяснете на един българин вие на кирилица ли пишете или на латиница? Или и двете са официални?
Код нас је званично (официјелно) писмо ћирилица. Некима је лакше да куцају латиницом. Плус, за разлику од браће Бугара, ми немамо тако квалитетне фонтове за ћирилицу.
[...]Плус, за разлику од браће Бугара, ми немамо тако квалитетне фонтове за ћирилицу.
хаха добар си
In scientia veritas, in arte honestas.
Čoveče, ovde je već četvrta strana. )) Sve nas je više.
Ae kad doguramo do jedno 10. stranice da napravimo ArchYU. (Pretpostavljam da to nikoga ne vređa?)
To sam i ja hteo da predlozim.
foxbunny wrote:Čoveče, ovde je već četvrta strana. )) Sve nas je više.
To sam i ja hteo da predlozim.
Подржавам у потпуности
Могу помогнем са хостингом, блеје ми гигабајти...
Чисто да имате у виду за хостинг...
Што овај топик није стики?
Pozzzzzzzzz..... svima iz Novog Sada!!!!!
Ma polako, nemo' da žurite nigde.
Druže, jesi li i ti Vojvođanin ?
The day Microsoft makes a product that doesn't suck, is the day they make a vacuum cleaner.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
But if they tell you that I've lost my mind, maybe it's not gone just a little hard to find...
Jos jedan archer se prijavljuje u sektu
Radovan, Grocka
Arch koristim oko 2-3 meseca, pored njega imam i Slack 12.1 (prva ljuba zaborava nema ).
Uopsteno: Arch + Kdemod 4
web: Firefox 3.0.8
editor: bilo koji samo da radi pos'o
music: AmaroK 2
video: SMplayer
Inace studiram PMF, racunarstvo i informatika. Linux koristim za ucenje o programiranju i za razvoj aplikacija, a od skora i za web developing.
Aj uzdravlje
Pozdrav!!!
Patientia rara virtus
Heh, ja i ne vidoh ovaj thread... Arch sam prvi put isprobao pre godinu dana mozda, imao je nekoliko bug-ova koji su mi smetali dosta (prevashodno sa intelovom grafikom) ali od kako je xserver 1.6 postavljen u repo rekoh da probam sad. Radi kao zmaj, inace koristim linux vec celu deceniju i mogu zvanicno da objavim da je ovo kraj ispipavanja distro-a za mene Puno pozdrava iz Kraljeva...
Možemo li napraviti bar neki privremeni community za Arch na nekom free hostingu?
Patientia rara virtus
Хахаха... Биће, биће
Pozdrav iz Beograda
Neke osnovne informacije:
Ime: Nemanja
Sistem: Arch Linux - Gnome (i Windows na drugoj particiji )
browser: firefox
audio: sonata (naravno sa mpd-om
mail: thunderbird
msn: pidgin
Inace Linux sam prvi put instalirao kada je bio akutelan Red Hat 9, posle toga vishe verzija Slackware-a (i to poprilicno dugo dve tri godine) pa onda za manje od pola godine Ubuntu, Suse, RH opet, FreeBSD i na kraju naleteh na Arch Necu da ga menjam (barem za sada)
Ja jos jedino nisam probao Paldo i Frugalware,od ovih distroa sto bi mogli da se takmice sa arch-om,one koje sam isprobao do sada, su izgubili bitku,a mogu reci da ih je pooooprilican broj.
Last edited by na12 (2009-05-01 10:04:17)
Ja sam probao Ubuntu(6 meseci),onda Suse, PCLOS, Puppy, DSL, Kubuntu, Edubuntu (na kratko) za isto vreme, i sad sam na Archu!
Neću ga menjati duže vreme
Patientia rara virtus