You are not logged in.
Ja tek kad sam probao arch sam osetio pravu lepotu i car linux-a,svi ovi ubuntovi,suseti,mandrive,fedore i sl. su me veoma podsecali na windows i nisam mogao toliko da uzivam u njima.
Ja tek kad sam probao arch sam osetio pravu lepotu i car linux-a,svi ovi ubuntovi,suseti,mandrive,fedore i sl. su me veoma podsecali na windows i nisam mogao toliko da uzivam u njima.
Ma ajd bre...ja pre par dana instalirao Kubuntu i puko sam, nisam mogao ni celih dva dana da izdržim, skinuo sam ga...
I do not speak English, but I understand...
Pozdrav Archeri x)
Ninoslav, Selenca
uopsteno: Arch linux - kdemod3.5.10
browser: firefox 3.0.8
editor: nano, kate
music: amaroK
video: [s]mplayer
zanimanje: web development (freelancer)
interesovanje: linux, web, fotografija
skola: srednja elektrotehnicka, studiram Informacionu tehnologiju
Na mapi Srbije, onaj 1 Arch u Selenci sam ja x)
pozz
Поздрав!
Милош из Београда овде.
Има ли вас на IRC-у? FreeNode и слично?
In scientia veritas, in arte honestas.
Pozdrav
Cacak
gnome
mozilla
geany
xmms
(s)mplayer
na lapu prvi distro koji sam instalirao, totalni pocetnik.
E pa svaka ti cast onda, prvi distro pa arch !!! Skratio si sebe muke, nasao si odmah pravi distro... Meni trebalo 10 godina...
Pa drugar kaze, isto odma' da se naucim na Arch way
Ginem jos uvek ali sam jako zadovoljan kako radi.
Ako ako, samo prati wiki i ako imas nekih problema postuj ovde... Kada savladas arch drzaces osnove linuxa u saci... Nema boljeg distroa od arch-a koji ce ti omoguciti da proniknes u samu srz funkcionisanja linuxa (makar onako kako je i zamisljeno na samom pocetku). Samim tim sto si ga instalirao a prvi ti je distro je bas cool!
Zdravo narode,
imam mali problem da namestim 1680x1050 rezoluciju na Samsungu SyncMaster 226 BW preko vga, kako bih koristio i monitor i lap displej. Laptop je Asus x51l, grafika je intel x3100, chipset Mobile Intel® GL960 Express Chipset + ICH8M
Hvala.
Last edited by comind (2009-07-14 07:29:02)
Pozdrav iz Banja Luke...
Evo da se i ja prijavim.
kdemod
firefox
amarok
smplayer, kaffeine(dvb)
pidgin
Inace u linux vode sam usao preko Ubuntu distribucije pre otprilike dve godine, ali tek sada sa Archom sam uspeo da sebi podesim sistem po volji.
Odusevljen sam sa pacmanom , ali yaourt je ono sto mi savresno odgovara.
Е, људи, је л` успео неко да подеси Voice & Video у Pidgin-у? О.о Имам онај плагин у листи, али га не могу активирати
@Oo
Kod mene moze da se podesi ali ja ne koristim jabber, tako da nemogu da isprobam da li radi.
@Oo
Kod mene moze da se podesi ali ja ne koristim jabber, tako da nemogu da isprobam da li radi.
GTalk користи Jabber Хвала на одговору!
Има ли вас на IRC-у? FreeNode и слично?
Imamo kanal na freenode #archlinux-rs pa izvolite svratite.
Još jedan iz Beograda... Inače, glUbuntu (desktop) gentoo (server) na poslu, kući između archa i slackwarea. Programer po zanimanju itd.
P.S. A koliko vidim, ispadam i daleko najstariji registrovani korisnik na ovom topicu
Last edited by Pechorin (2009-09-17 20:14:27)
Има ли нас?
Puno pozdrava iz Pariza (inace poreklo sam iz Srbije blizu Velikog Gradista)
Evo da se i ja prijavim.
Gnome
Epiphany
Audacious
Smplayer
Pidgin, Skype
Dobrodosli - both of u
Evo i mene :) Pozz iz Beograda
vidim svi kazu nesto , ajd i ja :
Gnome
browser: Opera
editor: nano , gedit
music: rhythmbox , totem
video: [s]mplayer
itd ....
:))
Kako ovo nisam pre video :S
Btw pozdrav iz Beograda
Openbox
Firefox
Mpd + Ncmpcpp
Vlc...
Još jedan iz Beograda... Inače, glUbuntu (desktop) gentoo (server) na poslu, kući između archa i slackwarea. Programer po zanimanju itd.
P.S. A koliko vidim, ispadam i daleko najstariji registrovani korisnik na ovom topicu
Stvarno dug staz,kako si inace ti saznao za arch,ako nije tajna?
Veliki pozdrav iz Banjaluke.
Evo vec par mjeseci se igram sa Archom na vboxu. Inace, Ubuntu mi je i dalje primarni distro. Vidjecemo dokle.
Ovo je prvi put kako postam ovdje. Zapelo je na kompajliranju kernela. U stvari , ramdisk image nesto nece da se napravi.
Vidim dosta ljudi iz Srbije ovde i jos jednog Banjalucanina barem. Drago mi je sresti poznat jezik i na ovako neobicnim mjestima.
Evo i mojih podataka.
Distro Ubuntu 10.04 64bit
Desktop Gnome
Browser Chrome
Amarok player
Zavrsio sam ETF ovde u BL. Inace radim u M:telu - Telekomu Srpske. Korporativna mreza, vecinom Cisco i nesto Checkpointa.
Sretacemo se jos ovde.
Last edited by shukalo83 (2010-09-12 22:43:56)