You are not logged in.

#1 2005-02-17 11:44:29

sffish
Member
Registered: 2005-01-30
Posts: 18

some sort of error

i was looking into my errors log and i found these i was wondering if i could have a bit of helping fixing it.
Feb 13 03:58:08 myhost devfsd[1052]: action_compat: error unlinking: "vcs1"     No such file or directory
Feb 13 03:58:08 myhost devfsd[1052]: action_compat: error unlinking: "vcsa1"    No such file or directory
Feb 13 16:42:44 myhost hal.hotplug[1845]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:45 myhost hal.hotplug[1869]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:45 myhost hal.hotplug[1902]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:51 myhost hal.hotplug[2211]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:52 myhost hal.hotplug[2256]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:52 myhost hal.hotplug[2287]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:53 myhost hal.hotplug[2372]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:55 myhost hal.hotplug[2504]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:56 myhost hal.hotplug[2528]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:58 myhost hal.hotplug[2771]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:42:59 myhost hal.hotplug[2857]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:43:01 myhost hal.hotplug[3219]: DEVPATH is not set
Feb 13 16:43:11 myhost devfsd[1052]: action_compat: error unlinking: "vcsa1"    No such file or directory
Feb 13 20:17:32 myhost pppd[5927]: Failed to set PPP kernel option flags: Inappropriate ioctl for device
Feb 13 20:18:20 myhost devfsd[1052]: action_compat: error unlinking: "vcs2"     No such file or directory
Feb 13 20:18:20 myhost devfsd[1052]: action_compat: error unlinking: "vcsa2"    No such file or directory
Feb 13 20:18:25 myhost devfsd[1052]: action_compat: error unlinking: "vcs1"     No such file or directory
Feb 13 20:18:25 myhost devfsd[1052]: action_compat: error unlinking: "vcsa1"    No such file or directory


yea thanks   im sure this is realted to another problem when i startx it says "hostname: hostname lookup failure" something like that
and i have another problem with KDE it freezes when i open a lot of their apps especially when trying to open konqueror

Offline

#2 2005-02-17 12:12:35

Pajaro
Member
Registered: 2004-04-21
Posts: 875

Re: some sort of error

it seems that you have a missconfiguration inyour /etc/hosts file

your host name must have assigned 127.0.0.1 IP:

this is my /etc/hosts file. My HOSTNAME name is set to zorri (in rc.conf). Your's seem to be set to myhost (default hostname in arch), so replace zorri with myhost and that's enough for you:

$ cat /etc/hosts
#
# /etc/hosts: static lookup table for host names
#

#<ip-address>   <hostname.domain.org>   <hostname>
127.0.0.1               localhost.localdomain   localhost    zorri

# End of file

Offline

Board footer

Powered by FluxBB