You are not logged in.

#26 2011-05-31 15:02:10

vorbote
Member
From: 8375ft of paranoia above s. l.
Registered: 2011-02-07
Posts: 35
Website

Re: 2011.05-2 archboot "2k11-R2" ISO hybrid image released

Same problem as *vitali*'s. ntfs-3g is also missing in the i686 local repo. I can't do a local install in a dual boot set up with windows, network only. If the disk has linux partitions only, the local repo install works, though.

Last edited by vorbote (2011-05-31 15:02:48)

Offline

#27 2011-05-31 17:28:27

tpowa
Developer
From: Lauingen , Germany
Registered: 2004-04-05
Posts: 2,260

Re: 2011.05-2 archboot "2k11-R2" ISO hybrid image released

Correct the setup script adds ntfs if partitions are available.
Next version will not suffer from this bug. Else you can edit the setup script not to add ntfs-3g.

Offline

#28 2011-06-02 13:00:13

kgas
Member
From: Qatar
Registered: 2008-11-08
Posts: 718

Re: 2011.05-2 archboot "2k11-R2" ISO hybrid image released

Thanks tpowa. This time After replacing Acer One hard disk, used the latest Archiso to get Arch running. I used GPT partition and all went well. earlier also I mentioned about the following (just as a remainder)
1. Still package details are not available (now in official iso during package selection each package selection will give a brief details)
     consider this as future request and definitely help the user.

2. changing host name for a second edit will show both the name in the hosts file (eg myarch myarch in the local host line)

I will try for the UEFI booting in hp g6 laptop later.

>skodabenz : in hp g6 I could not find any details in the BIOS about EFI. Is that fat32 PT is still required? I don't have any plan to keep other OS in parallel. Thanks

Last edited by kgas (2011-06-02 17:52:32)

Offline

#29 2011-06-18 09:54:01

Duxon
Member
Registered: 2010-12-01
Posts: 41

Re: 2011.05-2 archboot "2k11-R2" ISO hybrid image released

tpowa wrote:

Correct the setup script adds ntfs if partitions are available.
Next version will not suffer from this bug. Else you can edit the setup script not to add ntfs-3g.

Im encountering same bug. How can I edit the setup script not to add ntfs-3g?


EDIT: Nevermind, found the section in /arch/setup due to your commenting smile

Last edited by Duxon (2011-06-18 10:09:57)

Offline

#30 2011-06-21 13:28:13

litemotiv
Forum Fellow
Registered: 2008-08-01
Posts: 5,026

Re: 2011.05-2 archboot "2k11-R2" ISO hybrid image released


ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

Offline

Board footer

Powered by FluxBB