You are not logged in.

#1 2005-06-22 20:08:31

rdking
Member
From: Halifax NS
Registered: 2005-04-14
Posts: 110

Nvidia Again

just a quick question to all readers.  Has anyone been able to get a stable machine using any of nvidia' drivers since 6111 with a GF MX 420.  I have tried everything but to no avail.  If anyone has any tips or has a completely stable X can you include your xorg.conf.  I miss using all my programs needing rendering, but can't live with a computer that crashes/freezes every hour

Offline

#2 2005-06-22 20:23:20

CyberTron
Member
From: Gotland ,Sweden
Registered: 2005-03-17
Posts: 645
Website

Re: Nvidia Again

well, I do not exactly have an mx420, but i have the mobile version, 4200go (wich is basically the same as mx420), and it workes perfect with the latest (and alll actually) drivers

you want my config?


http://www.linuxportalen.com  -> Linux Help portal for Linux and ArchLinux (in swedish)

Dell Inspiron 8500
Kernel 2.6.14-archck1  (selfcompiled)
Enlightenment 17

Offline

#3 2005-06-22 20:53:21

iBertus
Member
From: Greenville, NC
Registered: 2004-11-04
Posts: 2,228

Re: Nvidia Again

working fine here with fx 5700. sorry, don't have any mx cards besides a gf2 here to test.

Offline

#4 2005-06-23 01:10:49

rdking
Member
From: Halifax NS
Registered: 2005-04-14
Posts: 110

Re: Nvidia Again

cybertron, please...at least see if it helps

Offline

#5 2005-06-23 04:59:40

nggalai
Member
From: Switzerland
Registered: 2004-08-01
Posts: 215
Website

Re: Nvidia Again

iBertus wrote:

working fine here with fx 5700. sorry, don't have any mx cards besides a gf2 here to test.

As the mx420 is pretty much a refurbished GF2, that would help already.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB