You are not logged in.

#1 2005-01-09 10:07:52

IceRAM
Member
From: Bucharest, Romania
Registered: 2004-03-04
Posts: 772
Website

wiki login problem

When I try to log in, I get this text in the page:

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: file_passwd in /home/judd/public_html/lib/WikiUserNew.php on line 2122

Offline

#2 2005-01-09 10:12:06

cactus
Taco Eater
From: t͈̫̹ͨa͖͕͎̱͈ͨ͆ć̥̖̝o̫̫̼s͈̭̱̞͍̃!̰
Registered: 2004-05-25
Posts: 4,615
Website

Re: wiki login problem

try again. It worked fine for me just now.


"Be conservative in what you send; be liberal in what you accept." -- Postel's Law
"tacos" -- Cactus' Law
"t̥͍͎̪̪͗a̴̻̩͈͚ͨc̠o̩̙͈ͫͅs͙͎̙͊ ͔͇̫̜t͎̳̀a̜̞̗ͩc̗͍͚o̲̯̿s̖̣̤̙͌ ̖̜̈ț̰̫͓ạ̪͖̳c̲͎͕̰̯̃̈o͉ͅs̪ͪ ̜̻̖̜͕" -- -̖͚̫̙̓-̺̠͇ͤ̃ ̜̪̜ͯZ͔̗̭̞ͪA̝͈̙͖̩L͉̠̺͓G̙̞̦͖O̳̗͍

Offline

#3 2005-01-09 12:36:29

IceRAM
Member
From: Bucharest, Romania
Registered: 2004-03-04
Posts: 772
Website

Re: wiki login problem

Still not working.
I suspect some particular settings for my user (or no user).

Offline

#4 2005-01-09 12:46:14

IceRAM
Member
From: Bucharest, Romania
Registered: 2004-03-04
Posts: 772
Website

Re: wiki login problem

Nevermind.

I keep forgetting that PHPWiki does not allow usernames with consecutive CAPS in them (such as mine). That is probably the reason why it gives that ambigous error.

Offline

#5 2005-01-10 01:09:44

eric
Member
From: under heaven
Registered: 2004-02-11
Posts: 113

Re: wiki login problem

IceRAM wrote:

Nevermind.

I keep forgetting that PHPWiki does not allow usernames with consecutive CAPS in them (such as mine). That is probably the reason why it gives that ambigous error.

I used to have the same problem as you, but I don't have capitals in my username.
My solution was to turn off cookies for .archlinux.org and then restart konqueror. Maybe this works on other browsers too?

Offline

#6 2005-07-09 19:57:50

archdaemon
Member
Registered: 2005-01-27
Posts: 83

Re: wiki login problem

I found this thread and this one. I'm getting the same

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: file_passwd in /home/judd/public_html/lib/WikiUserNew.php on line 2122 

and none of the suggestions work for mozilla, lynx, or dillo. Is my user account here valid for there? But, either way, it should do something a bit more optimal, especially after all these months.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB