You are not logged in.

#1 2013-05-31 18:44:46

nixIT
Member
Registered: 2010-01-13
Posts: 409

[SOLVED] ntlm_auth errors

Good afternoon all, and happy weekend.

pretty clean install of Arch 64 and wine.  I need to run the windows app Radmin, which I've done previously, but am drawing a brainfart.

When I go to log into the servers, I get this message in a command line:

fixme:ole:CoCreateInstance no instance created for interface {00000103-a8f2-4877-ba0a-fd2b6645fb94} of class {27949969-876a-41d7-9447-568f6a35a4dc}, hres is 0x80004005
err:menubuilder:convert_to_native_icon error 0x80004005 creating bitmap encoder
err:tooltips:TOOLTIPS_WindowProc unknown msg 08d1 wp=00000000 lp=00000000
err:winediag:SECUR32_initNTLMSP ntlm_auth was not found or is outdated. Make sure that ntlm_auth >= 3.0.25 is in your path. Usually, you can find it in the winbind package of your distribution.
err:winediag:SECUR32_initNTLMSP ntlm_auth was not found or is outdated. Make sure that ntlm_auth >= 3.0.25 is in your path. Usually, you can find it in the winbind package of your distribution.
fixme:secur32:nego_AcquireCredentialsHandleW forwarding to NTLM
fixme:netapi32:NetWkstaUserGetInfo Level 1 processing is partially implemented
fixme:advapi:LsaOpenPolicy ((null),0x99de48,0x00000001,0x99de40) stub
fixme:advapi:LsaClose (0xcafe) stub
err:winediag:SECUR32_initNTLMSP ntlm_auth was not found or is outdated. Make sure that ntlm_auth >= 3.0.25 is in your path. Usually, you can find it in the winbind package of your distribution.
fixme:secur32:nego_AcquireCredentialsHandleW forwarding to NTLM

I have the following packages installed:

smbclient
cifs-utils
libwbclient
lib32-libldap

and from AUR
lib32-libwbclient

Not sure what else I need installed in order to log into the servers.

any ideas?

--nixIT

Last edited by nixIT (2013-05-31 19:53:04)


ASRock 970 Extreme4  | AMD FX 8350 | 32GB G.SKILL Ripjaw X  | 180GB Corsair Force Series GS SSD | MSI GeForce GTX 960 GTX Gaming 4G 4GB

Offline

#2 2013-05-31 19:52:50

nixIT
Member
Registered: 2010-01-13
Posts: 409

Re: [SOLVED] ntlm_auth errors

apparently, smbclient with all the other ntlm packages was not enough, after installing samba, everything works.

--nixIT


ASRock 970 Extreme4  | AMD FX 8350 | 32GB G.SKILL Ripjaw X  | 180GB Corsair Force Series GS SSD | MSI GeForce GTX 960 GTX Gaming 4G 4GB

Offline

#3 2014-05-06 00:17:12

salafrance
Member
From: Aelfang's Barrow
Registered: 2013-04-17
Posts: 43

Re: [SOLVED] ntlm_auth errors

I'm just trying this: I wanted to thank you for posting the suggestion.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB